روزنامه اسرائیلی:مالزی، شریک تجاری ایران در دور زدن تحریم ها است-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

روزنامه اسرائیلی:مالزی، شریک تجاری ایران در دور زدن تحریم ها است

روزنامه هاآرتص به نقل از منابع اطلاعاتی غرب مدعی شد ایران تصمیم دارد جابه‌جایی درآمد حاصل از فروش نفت و ذخایر گازی را از طریق مالزی انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 25
کد خبر: ۹۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ، ، روزنامه صهیونیستی هاآرتص مدعی شد مالزی در دور زدن تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا، به ایران کمک می‌کند.

 

پایگاه روزنامه صهیونیستی هاآرتص این خبر را به نقل از «منابع اطلاعاتی غرب» گزارش کرده است. آنگونه که هاآرتص نوشته است، این منابع غربی با اشاره به انتقال غیرمعمول تانکر‌های نفت بین دو کشور مدعی شدند ایران و مالزی ائتلافی تشکیل دادند که در دور زدن تحریم‌های اقتصادی به تهران کمک می‌کند.

 

بنا به ادعای این منابع اطلاعاتی، همکای ایران و مالزی از ماه آینده و همزمان با برگشت کامل تحریم‌های نفتی افزایش خواهد یافت. ایران تصمیم دارد جابه‌جایی درآمد حاصل از فروش نفت و ذخایر گازی طبیعی خود را از طریق مالزی انجام دهد.

 

آمریکا ۱۸ اردیبهشت سال گذشته به صورت یکجانبه و بدون دلیل خاصی از برجام که مورد تأیید جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل بود خارج شد و اعلام کرد کارزار فشار حداکثری علیه ایران را به راه خواهد انداخت تا صادرات نفت تهران را به صفر برساند و آن را مجبور کند بار دیگر به میز مذاکره بیاد تا «توافق بهتری» برای آمریکا رقم بخورد.

 

اما در آبان‌ ماه گذشته و موعد برگشت تحریم‌های اصلی علی‌رغم تبلیغات رسانه‌ای سنگین برای صفر کردن صادرات نفت ایران، واشنگتن معافیت‌هایی را به مدت شش ماه برای هشت کشور واردکننده نفت و انرژی از ایران از جمله هند، چین و کره جنوبی صادر کرد. مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه ۱۰ روز پیش از پایان رسمی این دوره شش ماهه تأکید کرد واشنگتن از این پس هیچ معافیت تحریمی برای خرید نفت ایران را تمدید نمی‌کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده