یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

حمله راکتی به سفارت آمریکا در بغداد + فیلم

حمله راکتی به سفارت آمریکا در بغداد + فیلم منابع خبری از به صدا در آمدن آژیر‌های هشدار در پایگاه آمریکایی «سوم التوحید» در بغداد خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع عراقی بامداد پنجشنبه از حمله هوایی به منطقه سبز در بغداد و نزدیک ساختمان‌های آمریکایی خبر دادند.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» در خبری فوری نوشت: «آژیرهای هشدار در پایگاه سوم التوحید در سفارتخانه ایالات متحده در منطقه سبز به صدا درآمدند».

این منبع با بیان اینکه حمله شدیدی به پایگاه سوم التوحید در سفارت آمریکا انجام شده، گزارش داد: «سامانه سی‌آر.اِی.اِم در تلاش است حمله شدید به پایگاه سوم توحید را دفع کند. توده‌های دود از داخل سفارت آمریکا و جایی که پایگاه سوم التوحید واقع شده در حال افزایش است».

این رسانه عراقی توضیح داد: «این حمله توسط تعدادی از پهپادهای انفجاری که پایگاه سوم التوحید داخل منطقه سبز را هدف گرفتند، انجام شده است».

صابرین‌نیوز دقایقی بعد با اشاره به استفاده‌شدن از راکت در این حمله نیز گفت: «این حمله دوگانه بود، شاهدان می‌گویند راکت‌های کاتیوشا از منطقه الرصافه در نزدیکی منطقه بیمارستان الکندی نیز [به منطقه سبز] شلیک شده است».

این منبع همچنین با انتشار فیلمی از لحظه شلیک یک موشک به پایگاه سوم التوحید در سفارت آمریکا، افزود: «نیروهای اشغالگر آمریکایی برق منطقه سبز و صالحیه را قطع کردند».
 

بر اساس این گزارش، ترکش‌ها و گلوله‌های سامانه ضد هوایی سفارت آمریکا در خیابان «الجام» نزدیک قبرستان الغزالی در محله ۱۲۱، کوچه ۱۸ سقوط کرده و به یک خودروی شهروند عراقی آسیب رساندند.

صابرین‌نیوز سپس با انتشار فیلم دیگری گفت یک خودروی شاسی‌بلند متعلق به یک شرکت امنیتی به سمت ورودی منطقه سبز و سفارتخانه آمریکا حرکت کرده که دلیل آن هنوز مشخص نیست.

این منبع در ادامه اضافه کرد: «کارشناسان مواد منفجره وارد مجموعه سفارت آمریکا [در بغداد] شدند».
 


در ادامه این گزارش اعلام شد: «یکی از هواپیماهای جوخه پهپادی به هدف نرسید و در حوالی دادگاه فدرال سقوط کرد. اما یک منبع امنیتی تأیید می‌کند که حیاط استراحتگاه سفارت آمریکا توسط موشک مستقیما مورد اصابت قرار گرفته است».

این در حالی است که بامداد سه‌شنبه نیز سفارت آمریکا در بغداد با پهپاد هدف قرار داده شده و سامانه‌های ضدهوایی نیز با آن مقابله کردند. (جزئیات بیشتر)

حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق در حالی ادامه پیدا می‌کند که واشنگتن سعی در به‌تأخیر انداختن گفت‌وگوهای راهبری بین عراق و آمریکا برای خروج نظامیان این کشور دارد.

نمایندگان پارلمان عراق دو روز بعد از اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن فرماندهان مقاومت، سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس»، جانشین فرمانده الحشد الشعبی عراق، در پانزدهم دی ماه ۱۳۸۹ به طرح خروج نظامیان خارجی از جمله آمریکایی‌ها از کشورشان رأی مثبت داد و دولت را ملزم به اجرای این مصوبه کرد./فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار