واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد سد کرج تقریبا از آب خالی شد! کالابرگ الکترونیکی مددجویان شارژ شد | با این کددستوری استعلام کنید فعالیت معدن و کارخانه آسفالت تخت جمشید متوقف می‌شود ترامپ مجوز فعالیت شرکت نفت شورون در ونزوئلا را لغو کرد

بازنشستگان لشگری و کشوری کی وام میگیرند؟

ثبت‌نام وام ۱۰ میلیون تومانی بازنشستگان لشگری و کشوری به اتمام رسیده و بیش از ۲۳ هزار نفر وام خود را گرفته‌اند. قرار است هر ماه این وام به عده‌ای پرداخت شود و گویا پرداخت وام تا آبان ماه طول می‌کشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۱۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 09
کد خبر: ۹۴۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که ثبت نام وام بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی شروع شده، پرونده ثبت‌نام وام برای بازنشستگان لشگری و کشوری بسته شده است.

قرار است وام بازنشستگان در شش نوبت واریز شود. اولین مرحله واریز وام به حساب بازنشستگان کشوری و لشگری در پایان خرداد انجام شد. در این مرحله حدود ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر وام ۱۰ میلیون تومانی را دریافت کردند.

به گفته مسئولان صندوق بازنشستگی کشوری و لشگری، حدود ۳۲۵ هزار بازنشسته و وظیفه‌بگیر متقاضی وام بودند که حدود ۱۳۰ هزار نفر واجد شرایط دریافت این تسهیلات شدند.

قرار است به ۱۰۷ هزار نفر از این بازنشستگان وام پرداخت شود. دومین نوبت پرداخت مربوط به تیر ماه است. احتمالا در هر مرحله بیش از ۲۰ هزار نفر وام خود را بگیرند.

چهار نوبت دیگر باقی می‌ماند که تا پایان آبان امسال انجام می‌شود.

مبلغ وام برای بازنشستگان لشگری و کشوری ۱۰ میلیون تومان است اما بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی وام هفت میلیون تومانی می‌گیرند، مبلغ وام برای این بازنشستگان تا پارسال پنج میلیون تومان بوده است.

این اختلاف حقوق و مزایا بین بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی با بازنشستگان لشگری و کشوری وجود دارد. چندین سال است بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به اختلاف حقوق بین بازنشستگان معترض هستند.

در سال گذشته با دو مرحله متناسب‌سازی حقوق قرار بود این دو گروه از بازنشستگان حقوق یکسانی دریافت کنند، اما اینطور نشد.

در نهایت حداقل حقوق بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی با ۳۰ سال خدمت و داشتن همسر و دو فرزند چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اعلام شد. اما بازنشستگان پس از دریافت اولین حقوق امسال خود معترض بودند که طرح متناسب‌سازی به درستی اجرا نشده است.

در واریزی‌های فروردین نیز خطاهایی رخ داد که رئیس سازمان تامین اجتماعی دستور اصلاح داد. قرار بود مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان در اردیبهشت پرداخت شود که اجرایی نشد. براساس آخرین وعده‌ها قرار است این پول در تیر واریز شود./ت

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده