بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

اعلام عزای عمومی توسط علمای بحرین بخاطر جنایت آل سعود

در پی اعدام جوانان عربستانی توسط رژیم سعودی، علمای بحرین یک هفته عزای عمومی اعلام کردند. اعلام عزای عمومی توسط علمای بحرین به دنبال اعدام 37 جوان عربستانی
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۹۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، به نقل از رسانه‌های انقلابیون بحرینی، علمای بحرین برای شهدای شرقیه و حجاز یک هفته عزای عمومی اعلام کردند.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

(وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْیَاءٌ وَلَكِنْ لَا تَشْعُرُونَ) البقرة ١٥٤

با نهایت تاسف و تاثر خبر ناگواری که عالم را لرزاند را دریافت کردیم، در سرزمین بلدین الشریفین (مکه و مدینه، عربستان) خون مسلمانان به علت اینکه آراء سیاسی مخالف و نظر مخالف آن رژیم ظالم دارند ریخته شده و علیه آنها اتهامات باطل ساخته می شود و ظالم از هیچ توجیهی برای ظلم و جور و دشمنی و ستمش کم نمی گذارد.

اقدام رژیم سعودی به اعدام های سیاسی و دسته جمعی در میان سکوت بین المللی که محل سوال است، نشان دهنده حجم افول در نظام سیاسی جهانی به رهبری آمریک و نظام های دیکتاتوری متحد آن است.

  

خون های ملت ها که به دست طاغوت ها و مستکبران ریخته می شوند آینده منطقه را بزودی تغییر خواهد داد و فرج مستضعفان باذن الله زودتر فرا خواهد رسید.

به ساحت امام زمان مهدی قائم منتظر (عج)، مراجع عظام، علمای مسامین، امت اسلامی و به خصوص اهالیمان در منطقه شرقیه عربستان و حجاز در این مصیبت بزرگ که قلوبمان را به درد آورد و چشممان را گریاند و قلب مولایمان امام زمان را بدرد آورد تسلیت می گوییم و با خانوده شهدا و بستگانشان ابراز همدردی می نماییم، خداوند قلبهای شما را محکم دارد و به شما صبر عطا فرماید.

از تمامی مومنین در جهان اسلام و اهالیمان در بحرین دعوت می نماییم تا به مدت یک هفته عزای عمومی بر ارواح شهدا بپا دارند.

وزارت کشور عربستان روز سه‌شنبه از اعدام 37 نفر از شهروندان این کشور با عنوان آنچه اتهام تروریستی و ارتباط با تروریسم خواند، خبر داد.

اعدام‌‍‌های اخیر در شهرهای مکه، مدینه و ریاض و همچنین در استان عمدتاً سنی قصیم و در استان شرقیه محل سکونت اکثریت اقلیت شیعه این کشور، انجام شده است.

 32 نفر از اعدام‌شدگان، از شیعیان منطقه قطیف و رجال دین و طلاب علوم دینی منطقه شرقیه هستند.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار