علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفت و گو با راهبرد معاصر مطرح کرد:
علی محمد نمازی: کارگزاران به سمت آقای لاریجانی نرفته است ما هم با کاندیدای استیجاری مخالف هستیم. تجربه سال 94 برای ما گران تمام شد و امروز کسی میلی به این کار ندارد. کارگزاران منتظر به پایان رسیدن تغییرات است تا ببینیم شرایط کاندیداتوری در قانون جدیدی چگونه است.
حسن رسولی؛ فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت و گو با راهبرد معاصر بررسی می کند:
حسن رسولی: مجموعه اصلاح طلبی کاندیداهای متنوعی دارد در روزها و ماه های آینده هم احتمال افزوده شدن به این تعداد وجود دارد ولی باید منتظر بود و دید که چه آرایش انتخاباتی خواهیم داشت و کدام اشخاص و کدام گروه از صافی شورای نگهبان عبور می کنند.
مهدی آیتی؛ فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت و گو با راهبرد معاصر تشریح می کند:
مهدی آیتی: کارگزاران روی آقای لاریجانی نظر مثبت دارند ولی باقی اصلاح طلبان که در حدود 18 یا 19 حزب هستند روی آقای عارف و ظریف و جهانگیری فکر می کنند. احتمال آمدن آقا سید حسن خمینی هم وجود دارد چون وقتی از ایشان سوال شده نگفته نمی آیم و گفته بستگی دارد مردم چه بخواهند.
سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس گفت: نامزدهای شوراهای شهر و روستا باید 6 ماه قبل از برگزاری انتخابات در آزمونی که از سوی وزارت کشور برگزار میشود شرکت کنند.
نماینده مردم کاشمر در مجلس با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ احتمال حضور نامزدهایی از هر سه قوه کشور وجود دارد، گفت:برای اظهار نظر قطعی در مورد حضور افراد باید منتظر بود و دید در سال آینده فضا به کدام سمت میرود، اما در حال حاضر احتمال از مجلس شورای اسلامی حضور نمایندگانی مانند آقایان قالیباف، امیرحسین قاضیزاده، نیکزاد و پزشکیان در انتخابات 1400 وجود دارد.
علی باقری، عضو شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در گفت و گو با راهبرد معاصر بیان کرد:
علی باقری: اصلاحات با هویت اصلاح طلبی در این انتخابات شرکت می کند و با هویت اصلاح طلبی و با شعارهای اصلاح طلبانه و با اهداف اصلاح طلبان و طبیعتا با نامزد اصلاح طلب و این چیزی است که تا اینجای کار تقریبا مورد وفاق همه جریان های اصلاح طلب است.