عوامل اصلی رفلاکس معده چیست؟ + خوردنی‌هایی برای درمان رفلاکس معده-راهبرد معاصر

عوامل اصلی رفلاکس معده چیست؟ + خوردنی‌هایی برای درمان رفلاکس معده

رفلاکس معده و یا بازگشت اسید معده به مری مشکلی در سیستم گوارش و روند هضم غذاست. برای درمان سریع و راحت این مشکل دردناک تغییری در برنامه غذایی خود ایجاد کنید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، رفلاکس اسید نشانه‌ای از التهاب معده و وضعیتی است که اسید‌های بیشتری یا اضافی در معده تولید می‌شود که باعث نفخ، درد، سوزش و التهاب می‌شوند؛ و اگر به موقع درمان نشوند می‌توانند تبدیل به بیماری‌های مزمن رفلکس اسیدی یا رفلکس معده به مری شوند.

عوامل اصلی و مهم ایجاد و تشدید رفلاکس معده عبارتند از:

رژیم‌های غذایی ناسالم

خوردن غذا‌های تند یا غذا‌های چرب

بارداری

اختلالات گوارشی

علائم و نشانه‌های رفلاکس معده

برخی از علائم شایع مرتبط با رفلاکس اسید احساس سوزش در شکم و قفسه سینه و احساس درد در شکم و قفسه سینه، آروغ زدن، استفراغ، تهوع، تلخ شدن دهان، التهاب معده و گلودرد است.


در ادامه برخی از غذا‌های برای کاهش اسید معده را به شما معرفی می‌کنیم:

زنجبیل: همانطور که می‌دانید زنجبیل فواید بسیار زیادی دارد و برای بدن بسیار مفید است و به سلامت آن کمک بسزایی می‌کند، زنجبیل دارای آنزیم‌های خاصی است و می‌توانند در خنثی‌سازی رفلاکس اسید معده کمک کند و می‌توانند رفلاکس اسید معده را درمان کند.

موز: موز میوه‌ای است که می‌توان از آن به عنوان خنک کننده معده نام برد چرا که PH بالایی دارد و می‌تواند در کاهش تولید اسید معده موثر باشد.

ماست: ماست داری پروبیوتیک است و می‌تواند معده را با لایه‌ای از باکتری‌ها بی خطر و سالم بپوشاند که نتیجه این عمل کاهش رفلاکس اسید معده است و نمی‌گذارد که معده اسید تولید کند.

خربزه: میوه‌ای است که بهترین خنک کننده معده محسوب می‌شود که می‌تواند مانع تولید مایعات اضافی دستگاه گوارش شود که نتیجه این عمل این است که رفلاکس اسید کاهش می‌یابد و التهاب معده نیز درمان می‌شود.

سبزیجات: سبزیجات دیگر مواد غذایی سالمی هستند که بسیار قلیایی هستند به این معنی که می‌توانند تولید اسید معده را بطور موثری خنثی کنند.

بلغور جو دوسر: بلغور جو دو سر یک دانه سالم به شمار می‌آید و می‌تواند دیواره معده را با لایه‌ای از ژلاتین بپوشانند که در نتیجه این عمل فعالیت‌های اسیدی کاهش می‌یابد.

آدامس: جویدن آدامس می‌تواند باعث افزایش تولید بزاق دهان شود که در پی این عمل، براق دهان می‌تواند تولید اسید معده را خنثی و درمان کند./صداوسیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده