10 درصد مصرف‌کنندگان موادمخدر در تهران خانم‌ها هستند-راهبرد معاصر
آماده‌باش امدادگران هلال احمر در پی صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی بازداشت شهردار چرام به اتهام جرایم مالی اعتراضات گسترده به آزمون استخدامی آموزش و پرورش؛ وزیر پاسخ معترضان را داد تعداد ماهواره‌های استارلینک در فضا به ۶۵۰۰ رسید خروج توده ۲۰ کیلویی از شکم زن مازندرانی + عکس انهدام باند مخوف فساد و اخاذی از زنان در خوزستان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه | کاهش نسبی دما در برخی مناطق معاون وزیر آموزش‌وپرورش: ۱۵ درصد دانش‌آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند آخرین وضعیت بازنگری در سهمیه‌های علوم پزشکی در کنکور سراسری صدور حکم اعدام برای پزشک کرمانی صحت دارد؟ + توضیحات دادستانی جزئیات رقم افزایش اضافه‌کار پرستاران و کادر درمان بیماری روان دومین بیماری شایع کشور | یک دلیل کمتر گفته شده از ریشه افسردگی‌ برف و باران شدید در راه ایران | هشدار هواشناسی برای این استان‌ها وزیر بهداشت: حقوق دستیاران پزشکی از اول مهر با فرمول جدید پرداخت می‌شود خبرهای مهم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تغییرات کنکور سال آینده

10 درصد مصرف‌کنندگان موادمخدر در تهران خانم‌ها هستند

محمدعلی اسدی، درباره افزایش مصرف مواد مخدر توسط خانم‌ها اظهار داشت: مصرف موادمخدر مختص قشر خاصی نیست و آقایان و خانم‌ها مصرف موادمخدر دارند و حتی جنین هم توسط مادر مصرف موادمخدر دارد پس اختصاص به گروه خاصی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 29
کد خبر: ۱۲۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران گفت: حدود 10 درصد مصرف‌کنندگان موادمخدر در تهران خانم‌ها هستند.

 

محمدعلی اسدی، درباره افزایش مصرف مواد مخدر توسط خانم‌ها اظهار داشت: مصرف موادمخدر مختص قشر خاصی نیست و آقایان و خانم‌ها مصرف موادمخدر دارند و حتی جنین هم توسط مادر مصرف موادمخدر دارد پس اختصاص به گروه خاصی ندارد.

 

وی ادامه داد: ممکن است یکسری گروه‌های جنسی و سنی میزان گرایش به موادمخدر آنها نسبت به سایرین گروه‌ها بیشتر و یا کمتر باشد.

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران گفت: بر اساس شیوع‌شناسی حدود 10 درصد مصرف‌کنندگان موادمخدر در تهران خانم‌ها هستند.

 

اسدی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا سن استعمال موادمخدر کاهش یافته است، گفت: برداشتی که ما در این خصوص داریم با برداشتی که مردم دارند متفاوت است. به عنوان مثال هنگامی که در خیابان گذر می‌کنید ممکن است دختری 15 ساله نیز مشاهده کنید که مواد مصرف می‌کند و آن یک مورد نمی‌تواند مبنای قضاوت باشد. ولی ما بر اساس شیوع‌شناسی و روش‌ةای علمی درصد مصرف‌کنندگان خانم را مشخص می‌کنیم.

 

وی گفت: قطعاً جامعه خانم ما نسبت به 30 سال پیش که سنتی و درون‌گرا بودند تغییر کرده و الان خانم‌ها بیرون می‌آیند سر کار می‌روند، فرماندار می‌شوند، مدیرکل می‌شوند، راننده می‌شوند و بنابر این، این حضور اجتماعی در کنار آن آسیب‌های اجتماعی نیز دارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار