واحدهای نهضت ملی مسکن کجا ساخته می‌شود؟-راهبرد معاصر
مالکی، نماینده مجلس: مبدا قاچاق سوخت از خود پالایشگاه‌هاست | «قاچاق توسط مردم محلی» حرف بی‌ربطی است وزیر کار: ۷ معدن خطرناک تعطیل شدند | حقوق کارگران معادن تعطیل شده پرداخت می‌شود عرضه آپارتمان اجاره‌ای کاهش یافت وزیر صمت: با مقصران حادثه معدن طبس برخورد قانونی می‌شود طرح ویژه جایگزینی محصولات مدیران خودرو + شرایط بازار ارز توافقی به زودی عملیاتی می‌شود قیمت طلا و قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۱۰ خریداران طلا عقب‌نشینی کردند واریز یارانه ارزی طرح دارویار به حساب داروخانه‌ها شرکت سپرده‌گذاری مرکزی: مپنا سود سهام عدالت را گرو مطالبات خود از دولت نگه داشت فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی تا ۵۰ درصد افزایش یافت + جزئیات وزیر اقتصاد دلایل افزایش قیمت دلار را اعلام کرد آغاز عرضه انبوه سکه | نحوه واریز وجه، کارمزد و هزینه‌های عملیاتی فروش حدود ۵ هزار سکه طلا در حراج امروز + قیمت طرح فروش و پیش فروش دنا پلاس دستی آبان ۱۴۰۳ + جدول

واحدهای نهضت ملی مسکن کجا ساخته می‌شود؟

رئیس کمیسیون عمران مجلس درباره محل دقیق ساخت مسکن ملی در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۳۸

به گزارش زاهبرد معاصر؛ به گفته رئیس کمیسیون عمران مجلس شهرهای اطراف پایتخت و بخش‌هایی از منطقه ۲۲ تهران برای ساخت واحد مسکونی در نظر گرفته شده است.

 

محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس  با اشاره به آخرین وضعیت از اجرای قانون جهش تولید مسکن، گفت: تاکنون بیش از پنج میلیون نفر در سامانه مربوطه ثبت نام کرده و اطلاعات بیش از دو میلیون نفر تایید شده‌ است.

 

وی با بیان اینکه تاکنون برای ساخت بیش از ۲٫۵ میلیون واحد مسکونی، زمین مشخص شده است، خاطرنشان کرد: به طور مثال جانمایی زمین‌ها در تهران شامل شهرهای اطراف پایتخت از جمله پردیس، پرند و هشتگرد و همچنین بخش‌هایی از منطقه ۲۲ تهران با قطعات مختلف است.

 

رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه هم‌اکنون کار اجرایی ساخت یک میلیون مسکن آغاز شده است، گفت:‌ متوسط پیشرفت این یک میلیون مسکن بین ۱۵ تا ۲۰ درصد بوده که البته عقب‌تر از پیش‌بینی‌های صورت گرفته است.



چرا پروژه ساخت مسکن کند است؟
رضایی کوچی، از کندی پیشرفت پروژه ساخت یک میلیون مسکن در کشور انتقاد کرد و ناهماهنگی بین بانک‌ها و عدم همراهی آنها با وزارت راه در بحث پرداخت تسهیلات، ناهماهنگی مدیران استانی و جابجایی مدیران وزارتخانه در سطح استان‌ها را عامل کندی در روند پروژه دانست.

 

او همچنین عدم وجود یک قرارگاه واحد در وزارت راه و شهرسازی برای پیگیری اجرای درست قانون و متعاقب آن موازی‌کاری دستگاه‌های ذی‌ربط از مهمترین دلایل عدم تحقق پیش‌بینی‌ها در پیشرفت پروژه ساخت بوده است.

 

کوچی در پاسخ به این سوال که آیا در جلسات شورای عالی مسکن مشکلات مذکور مطرح شده است، تصریح کرد: در این جلسات عموماً درباره مرتفع کردن برخی مسائل از جمله شرایط احراز مشمولان و هموار کردن مسیر پرداخت تسهیلات بانکی بحث شد.

 

در حالی که یکی از مشکلات اصلی در مسیر اجرای قانون جهش تولید مسکن، موازی‌‌کاری‌های صورت گرفته در هفت معاونت وزارت راه و شهرسازی است که مسئولیت‌های مجزایی در اجرای قانون برعهده دارند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار