گوشت قربانی را فورا مصرف نکنید-راهبرد معاصر

گوشت قربانی را فورا مصرف نکنید

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از خانواده‌ها خواست گوشت قربانی را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و فردای عید قربان آن را مصرف کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 10
کد خبر: ۱۴۱۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر, یکی از خطرناکترین بیماری های مشترک بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که برای پیشگیری از انتقال احتمالی این بیماری به افراد که به شدت هم خطرناک است، توصیه می‌شود خانواده‌ها گوشت قربانی را حداقل ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده