ادعای نویسنده انگلیسی درباره علت مرگ ملکه الیزابت-راهبرد معاصر
آمریکا تحریم‌ها علیه ماهان ایر را تمدید کرد آلمان: هر سه کنسولگری ایران تعطیل می‌شوند | سفارت همچنان باز می‌ماند گروسی با معاون عراقچی دیدار کرد فراخوان مهم حماس صادر شد + جزئیات یهودیان حریدی: می‌میریم اما سربازی نمی‌رویم موضع تند عربستان درباره عادی‌سازی با اسرائیل | کشور فلسطین براساس حقوق بین‌الملل تشکیل می‌شود، نه خواست تلاویو توافق آمریکا و لبنان برای پایان جنگ | ارتش اسرائیل عقب‌نشینی می‌کند دستگیری چند اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران وزارت خارجه آمریکا: با قانونی که از ایجاد کنسولگری فلسطین در قدس جلوگیری می‌کند، مخالفیم نبیه بری: به توافقاتی برای برقراری آتش‌بس رسیده‌ایم؛ توپ در زمین نتانیاهو است ترامپ زمان پایان جنگ برای نتانیاهو را مشخص کرد | قبل از این تاریخ تمامش کن! کاخ سفید: ایران به حمله اسرائیل پاسخ ندهد محکومیت حمله تروریستی در سیستان و بلوچستان توسط شورای امنیت سازمان ملل  هلاکت ۷۷۷ نظامی صهیونیست از ابتدای تجاوز به غزه و لبنان زاخارووا: حمله اسرائیل به ایران با همکاری آمریکا انجام شد

ادعای نویسنده انگلیسی درباره علت مرگ ملکه الیزابت

گیلس داوبنی براندرت نویسنده و سیاستمدار سابق انگلیسی و نزدیک به اعضای خانواده سلطنتی انگلستان ادعا کرده که کهولت سن علت مرگ ملکه الیزابت نبود بلکه بیماری سرطان مغز استخوان بود که او در سال‌های آخر زندگی‌اش با آن مبارزه می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر داوبنی براندرت که از دوستان نزدیک شاهزاده فیلیپ است، در بیوگرافی در آستانه انتشار جدید خود (۸ دسامبر) با عنوان «الیزابت: یک پرتره صمیمی» نوشته: ملکه بریتانیا که اوایل سال میلادی جاری در سن ۹۶ سالگی درگذشت، در سال‌های آخر زندگی با سرطان دردناک مغز استخوان مبارزه می‌کرد.

به ادعای براندرت ملکه الیزابت دوم از بیماری میلوما که نوعی سرطان مغز استخوان است رنج می‌برد که منجر به مرگ او شد.

این نویسنده انگلیسی در مقاله‌ای نوشته: شنیده بودم که ملکه به نوعی بیماری سرطان مغز استخوان مبتلاست که خستگی، کاهش وزن و مشکلات حرکتی ملکه تأییدکننده آن بود که غالبا در طول یک سال آخر زندگی ملکه به ما گفته می‌شد.

به نوشته براندرت، درد استخوان به ویژه در ناحیه لگن و کمر شایع‌ترین علامت میلوما است و مولتیپل میلوما اغلب افراد مسن را مبتلا می‌کند.

او این را هم گفته که هیچ درمانی در زمان حاضر برای درمان این بیماری وجود ندارد اما داروها و درمان‌ها می‌تواند عوارض ناشی از آن را به تأخیر بیاندازد./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار