آسیب شدید دامداران ایرانی ناشی از واردات بی رویه گوشت-راهبرد معاصر
مالکی، نماینده مجلس: مبدا قاچاق سوخت از خود پالایشگاه‌هاست | «قاچاق توسط مردم محلی» حرف بی‌ربطی است وزیر کار: ۷ معدن خطرناک تعطیل شدند | حقوق کارگران معادن تعطیل شده پرداخت می‌شود عرضه آپارتمان اجاره‌ای کاهش یافت وزیر صمت: با مقصران حادثه معدن طبس برخورد قانونی می‌شود طرح ویژه جایگزینی محصولات مدیران خودرو + شرایط بازار ارز توافقی به زودی عملیاتی می‌شود قیمت طلا و قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۱۰ خریداران طلا عقب‌نشینی کردند واریز یارانه ارزی طرح دارویار به حساب داروخانه‌ها شرکت سپرده‌گذاری مرکزی: مپنا سود سهام عدالت را گرو مطالبات خود از دولت نگه داشت فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی تا ۵۰ درصد افزایش یافت + جزئیات وزیر اقتصاد دلایل افزایش قیمت دلار را اعلام کرد آغاز عرضه انبوه سکه | نحوه واریز وجه، کارمزد و هزینه‌های عملیاتی فروش حدود ۵ هزار سکه طلا در حراج امروز + قیمت طرح فروش و پیش فروش دنا پلاس دستی آبان ۱۴۰۳ + جدول

آسیب شدید دامداران ایرانی ناشی از واردات بی رویه گوشت

عدم هماهنگی در تعیین میزان نیاز گوشت مصرفی در داخل موجب شده تا واردات گوشت تشدید شود. امری که انباشت دام در دامداری ها منجر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دامدار به فکر این است که دام را به فروش برساند اما در حال حاضر واردات دام به وفور وجود دارد و خریدار  زیاد به سمت دامدار نمی‌آید. سیاست موجود در بخش دام درست نیست چراکه نباید فشار به تولید کننده بیاید تا دام خود را باضرر یا  بدون سود به فروش برساند.

 

منصور پوریان  با تاکید بر اینکه واردات گوشت قرمز دام سنگین ۲۵ درصد بیش از نیاز کشور صورت گرفته است، اظهار کرد: میزان نیاز کشور به واردات دام سنگین تنها ۱۰ درصد است،‌ اما آمار نشان می‌دهد واردات 25 درصد بیش از میزان نیاز کشور انجام شده است.

 

وی ادامه داد: در سه ماهه نخست سال تمام توجه مسئولان برای تنظیم بازار به واردات بود و از تولید داخل غافل شدند، این امر انباشت دام در دامداری‌ها را به دنبال داشته است.

 

پوریان با انتقاد از عرضه بالای گوشت‌های وارداتی در ایام ماه محرم، این موضوع را یکی دیگر از دلایل تاثیرگذار در بی‌مشتری ماندن دام‌های داخلی دانست.

 

وی میزان انباشتگی دام در دامداری‌ها را ۵۰ درصد تولید عنوان کرد و گفت: این رقم بسیار بالایی است که موجب ضربه به تولید خواهد شد.

 

پوریان با اشاره به افزایش هزینه نگهداری و خوراک دام، گفت: برخی دام‌ها از سال گذشته در دامداری‌ها مانده‌اند که فشار مالی زیادی با توجه به افزایش هزینه تولید به دامداران می‌آورد.

 

وی ادامه داد: تقریبا فروش نقدی دام متوقف شده و دلالان با چک‌های مدتدار اقدام به خرید از دامداران می‌کنند.

 

به گفته پوریان؛ شرایط به وجود آمده بی‌میلی دامداران به ادامه تولید را به همراه داشته که می‌تواند افزایش وابستگی به واردات را به دنبال داشته باشد.

 

رئیس شورای تامین دام کشور تاکید کرد: میزان واردات گوشت قرمز دام سنگین به حدی است که تا پایان سال جاری به اتمام نخواهد رسید.

 

پوریان اظهار کرد: ما مخالف واردات نیستیم، اما فراهم نمودن زمینه صادرات نیز ضروری است چراکه شرایط به وجود آمده تضعیف تولید داخل را موجب خواهد شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار