تازه ترین های هنر/ از ساخت بهشت تبهکاران جعفری جوزانی تا قطعی شدن اکران مشت آخر فخیم زاده-راهبرد معاصر

تازه ترین های هنر/ از ساخت بهشت تبهکاران جعفری جوزانی تا قطعی شدن اکران مشت آخر فخیم زاده

فیلم محمد رسول الله ساخته مجید مجیدی انتهای هفته و مصادف با میلاد نبی مکرم اسلام در دو قسمت از تلویزیون پخش خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 10
کد خبر: ۲۷۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پخش فیلم محمد رسول الله از تلویزیون در انتهای هفته، قطعی شدن اکران فیلم "مشت آخر" فخیم زاده و نمایش ۱۷ فیلم ایرانی در جشنواره کلکته را می توان مهمترین اخبار هنری بیست و چهار ساعت اخیر کشور دانست.

 

نمایش ۱۷ فیلم ایرانی در جشنواره کلکته

 

فیلم سینمایی «زنانی که با گرگ‌ها دویده‌اند» ساخته امیراطهر سهیلی نماینده سینمای ایران در بخش اصلی مسابقه بین‌المللی جشنواره فیلم کلکته خواهد بود که با ۱۴ فیلم از دیگر کشورها رقابت می‌کند.

 

«زنانی که با گرگ ها دویده‌اند» نخستین ساخته امیراطهر سهیلی به شمار می‌رود و تهیه‌کنندگی آن را محمدرضا شرف الدین برعهده داشته است و لعیا زنگنه تنها بازیگر این فیلم است.

 

اما در بخش مستند این رویداد سینمایی که با حضور چشمگیر سینمای ایران همراه است، «از بوق شیطان» به کارگرانی هادی قربانی، «حلب: سکوت جنگ» ساخته امیر اوصانلو، «پیشاشو» ساخته رضا مجلسی، «فرهنگ یعنی» از مختار نامدار و «مانداک» به کارگردانی افروز خانبلوکی به نمایش می‌روند.

 

در بخش فیلم کوتاه جشنواره کلکته نیز ۱۱ فیلم ایرانی به روی پرده می‌روند: «آریو والیبال» از محمد بخشی، «هم‌قفس» از بهزاد خداویسی، «آرزوی رضا» به کارگردانی سید سعید نعمتی، «فیلمرغ» از مسعود سهیلی، «قصه دشت سبز من» ساخته پرویز امینی، «مد» به کارگردانی حامد گلشنی، «خاکستری متمایل» از اقبال شیرازی ثانی، «بگذار در آسمان باشم» به کارگردانی فرزان فرهنگیان، «تاناکورا» به کارگردانی مشترک حامد پریزاده، میثم حسنی و امیررضا رشتی، «ورد» ساخته محید سلیمی‌راد و «اوپیا» از علی‌محمد اقبال‌دار.

 

بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کلکته از تاریخ ۸ تا ۱۵ نوامبر ۲۰۱۹ (۱۷ تا ۲۴ آبان) در کشور هند برگزار می‌شود.

 

جدیدترین مجوزهای سینمایی صادره

 

فیلمنامه‌های"الماس" به تهیه‌کنندگی رحمان سیفی آزاد و کارگردانی و نویسندگی حجت قاسم زاده ، "هزار دست" به تهیه‌کنندگی آزاده مدنی ، کارگردانی سید علی مدنی و نویسندگی یونس لطفی، "اویی که میشناسمش" به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی رهبر قنبری و "بهشت تبهکاران" به تهیه‌کنندگی مشترک فتح الله جعفری جوزانی و علی قائم مقامی، کارگردانی و نویسندگی مسعود جعفری جوزانی موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.

 

پخش فیلم «محمد رسوال الله(ص)» مجید مجیدی

 

قرار است این فیلم پنجشنبه و جمعه این هفته در دو قسمت از تلویزیون پخش شود.بر اساس جدول پخش شبکه یک، پنجشنبه (۲۳ آبان ماه) ساعت ۲۲ قسمت اول و جمعه (۲۴ آبان ماه) ساعت ۱۶ قسمت دوم فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله(ص)» به نمایش درمی‌آید.

 

علیرضا شجاع نوری، مهدی پاکدل، محسن تنابنده، مینا ساداتی، ساره بیات، داریوش فرهنگ، رعنا آزادی‌ور و نسرین نصرتی از بازیگران این فیلم هستند.

 

"شاه ماهی" تمام شد

 

فیلمبرداری فیلم سینمایی " شاه ماهی " که در شمال کشور، تهران و اطراف آن بود به پایان رسید و مراحل فنی آن آغاز شده است.نادر مقدس امیدوار است جدیدترین فیلمش را به سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر برساند.

 

در "شاه ماهی" رومینا پهلوان ، میثم مرادی ، الهه موسوی ، مانی عمران پور، محمد صادق یزدانی با حضور همایون ارشادی و فریبا کوثری نقش آفرینی میکنند.

 

در خلاصه قصه این فیلم آمده ؛"شاه ماهی " داستان تلاش برای رسیدن به آرزوهاست.

 

عوامل " شاه ماهی " عبارتند از:کارگردان نادر مقدس ، تهیه‌کننده و نویسنده فیلمنامه افسانه منادی ، مدیر فیلمبرداری حسن اسدی ، صدابردار فرشید احمدی ، مجری طرح ناصر مقدس ، مدیر تولید مهدی حیدری ، دستیار اول و برنامه‌ریز بیژن حجازی ، دستیار دوم حسین گودرزی ، منشی صحنه مژگان مظاهری ، عکاس مژده مرادی،طراح گریم محمد رضا قومی، سرپرست گریم مهدی شعبانی ، طراح لباس سمیه سنقری ، مدیر تدارکات علی بهرام ، تصویر برداری پشت صحنه را حیدری.

 

اعلام فیلم‌های برتر تماشاگران در روز اول جشنواره فیلم کوتاه

 

طبق گزارش رسیده، انجمن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) مسئولیت انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را در سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران برعهده داشته و هر روز ۵ فیلمی که بیشترین تعداد آرای تماشاگران را بدست آورده معرفی خواهد کرد.

 

در روز اول جشنواره‌ (شنبه 18آبان ماه) فیلم های زیر بدون اولویت و به ترتیب حروف الفبا بیشترین تعداد آراء تماشاگران را اخذ کرده‌اند.

 

_ فیلم کوتاه مستند «آشو» به کارگردانی جعفر نجفی
_ فیلم کوتاه داستانی «اجباری» به کارگردانی محمد جواد خورشا
_ فیلم کوتاه داستانی «حلق آویز» به کارگردانی رقیه توکلی
_ فیلم کوتاه داستانی «ضد ضربه» به کارگردانی عادل تبریزی
_فیلم کوتاه داستانی «نفر سوم» به کارگردانی پویا امین پوری

 

تیم برگزاری بخش بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران را طوفان نهان قدرتی، علی رشیدی فر، رضا اسدی، مجید قربانی فر، آرمان فیاض، غلامرضا حیدری، فرهنگ آدمیت و الهام آقالری بر عهده دارند.

 

حمیدرضا نعیمی به «دست‌های آلوده» پیوست

 

حمیدرضا به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی نمایش «دست‌های آلوده» به کارگردانی مسعود موسوی معرفی شد.«دست‌های آلوده» بر اساس داستانی از ژان پل سارتر و با کارگردانی و دراماتورژی مسعود موسوی است که اواخر آبان با حضور تعدادی از بازیگران حرفه‌ای تئاتر در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر روی صحنه می‌رود.

 

حمیدرضا نعیمی بازیگر، نمایشنامه‌نویس و کارگردان مطرح در این نمایش یکی از نقش‌های اصلی را ایفا می‌کند و سایر بازیگران به زودی معرفی می‌شوند.

 

این نمایش به نقش مخرب قدرت در فضای سیاسی احزاب اشاره دارد و تلاشی که این احزاب برای رسیدن به برتری به کار می‌گیرند.

 

قرارداد نمایش «مشت آخر» فخیم‌زاده ثبت شد

 

غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره مصوبات امروز ۱۹ آبان شورا گفت: در جلسه امروز قرارداد فیلم سینمایی «مشت آخر» به کارگردانی مهدی فخیم زاده در گروه فرهنگ بعد از فیلم «لیلاج» به کارگردانی داریوش یاری ثبت شد.

 

وی در پایان گفت: همچنین در جلسه امروز کف فروش فیلم‌ها بررسی شد و اکران آثار همچنان ادامه دارد.

 

مسعود جعفری‌جوزانی «بهشت تبهکاران» را می‌سازد

 

فیلمنامه‌های «الماس» به تهیه‌کنندگی رحمان سیفی‌آزاد و کارگردانی و نویسندگی حجت قاسم‌زاده، «هزار دست» به تهیه‌کنندگی آزاده مدنی، کارگردانی سیدعلی مدنی و نویسندگی یونس لطفی، «اویی که می‌شناسمش» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی رهبر قنبری و «بهشت تبهکاران» به تهیه‌کنندگی مشترک فتح الله جعفری جوزانی و علی قائم مقامی، کارگردانی و نویسندگی مسعود جعفری جوزانی موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.

 

جشنواره کارتون و کاریکاتور «جوان ایرانی» به ایستگاه آخر رسید

 

دهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور «جوان ایرانی» شنبه شب ۱۸ آبان ماه با معرفی نفرات برگزیده هر رشته در تالار حافظ شهرداری بجنورد خراسان شمالی به کار خود پایان داد.

 

در ابتدای این مراسم وحید نمازی رییس حوزه هنری خراسان شمالی نیز با حضور روی سن به تبیین ویژگی‌های منحصر به فرد هنر کاریکاتور و مردمی بودن این هنر در کنار نگاه موشکافانه آن پرداخت و آن را دلیلی برای راه‌اندازی جشنواره‌ای جریان‌ساز دانست و گفت: این‌جشنواره از ابتدا برای ما یک فرایند بود و بر این اساس ماموریت‌های ویژه تعریف و بر اساس آن حرکت کردیم.

 

نمازی تولیدمحور بودن جشنواره و توجه به دغدغه‌های مردم را از جمله ماموریت‌های این جشنواره دانست و افزود: بر این اساس با ذهن هنری هنرمندان توانستیم دست به تولید آثاری بزنیم تا دغدغه‌ها را عمومی کنیم‌. بیانیه گام دوم به عنوان فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی می‌توانست مهم‌تربن مسئله‌ای باشد تا بگوید چگونه می‌توانیم در این مسیر گام برداریم و به تحقق آن کمک کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: با توجه به تاکیدات مقام‌معظم رهبری موضوع جشنواره، جوان ایرانی شد تا بر این اساس جوان ایرانی گره‌گشای دوره سخت نظام در گام دوم در حوزه‌های مدیریتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باشد.

 

نمازی توزیع حداکثری آثار را ماموریت دیگر برای رسیدن به محصول و عرضه آن در فضاهای مختلف عنوان و تصریح کرد: خوشبختانه همزمان با آیین پایانی جشنواره جوان ایرانی شاهد برپایی نمایشگاه آثار در ۱۵ استان کشور هستیم. جریان‌ساز بودن جشنواره و تبدیل شدن به یک برند هنری سبب شد تا خراسان شمالی به عنوان یکی از پایگاه‌های مهم و جدی در رشته کارتون و کاریکاتور تبدیل شود.

 

وی ادامه داد: از این پس تلاش ما این است حرف جهانی زده و یک رویداد بین‌المللی را با حمایت‌ها رقم بزنیم .

 

کاریکاتور به عنوان یکی از کانون‌های مطرح هنری دارای جایگاه ویژه‌ای است

در ادامه محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری بیان کرد: هنرمندان عرصه کاریکاتور نقش ممتازی در ترسیم آینده‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم مدنظر دارند، می‌توانند ایفا کنند.

 

وی شهرت بین‌المللی و جهانی کاریکاتور را ویژگی متمایز هنر و هنرمندان این عرصه نسبت به سایر هنرها در کشور برشمرد و گفت: این جایگاه جهانی با تلاش بی‌وقفه و با افتخار کسب شده و هنرمندان کاریکاتوریست بدون آنکه کوچکترین باجی به دشمنان بدهند، همواره از کشور خود دفاع کردند.

 

مومنی شریف شهامت و شجاعت هنرمندان کاریکاتوریست را ستودنی دانست و افزود: همین شهامت‌ها باعث شده که خیلی از مسئولان کشورهایی که با ایران اسلامی دشمنی دارند، نسبت به حضور برخی هنرمندان و آثارشان در این رشته واکنش نشان دهند و تلاش کنند تا مانع حضورشان شوند.

 

وی با اذعان بر این نکته که کاریکاتور یک هنر انتقادی است، گفت: همانطور که هنرمندان کارتونیست با آثار خود به دشمنان سیلی می‌زنند لازم است مشکلات جامعه را هم به تصویر بکشند.

 

مومنی شریف با استناد به برخی توصیه‌های رهبر معظم انقلاب در توصیه به هنرمندان عنوان کرد: همانطور که معظم له هم سفارش کردند باید حواسمان باشد انتقاد ناصحانه در پیش بگیریم نه خاصمانه و مرز ما با کسانی که دشمن نظام اسلامی هستند، روشن باشد. در کشور ما سرچشمه‌های امید واقعی زیاد است؛ هنر ما باید هنر امید آفرین باشد.

 

وی با قدردانی از همت عالی برگزار کنندگان این جشنواره نیز خاطرنشان کرد: می‌دانیم در این شهر زیرساخت‌های لازم آنطور که باید فراهم نیست اما این اراده هنرمندان، سبب خواهد شد تا مسئولین برای رفع موانع و ارتقا زیرساخت‌های فرهنگی هنری بیشتر تلاش کنند.

 

حوزه هنری نهادی برای خلق و تربیت هنر و هنرمندان انقلابی است

در ادامه محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی سخنان خود را با قدردانی از عزم عاشقانه هنرمندان کاریکاتوریست این استان آغاز کرد و گفت: استان ما استان برخورداری نیست اما وجود هنرمندانی که به آن عشق می‌ورزند و رهایش نمی‌کنند، ستودنی است.همین تلاش و عشق هنرمندان است که امروز شاهد برگزاری دهمین دوره از جشنواره کارتون و کاریکاتور در این استان هستیم؛ هنرمندانی که در مقابل تمام نامهربانی‌ها و ناملایمات ایستادند و این سنگر را تاکنون حفظ کرده اند.

 

شجاعی با اعلام آمادگی کامل برای برگزاری این جشنواره در سطح بین‌المللی به پاس قدردانی از هنرمندان این عرصه در استان، از رییس حوزه هنری و هیلت همراه حاضر در مراسم خواست تا دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی کاریکاتور و کارتون «جوان ایرانی» را به استان خراسان شمالی واگذار کنند.

 

استاندار خراسان شمالی همچنین راه‌اندازی و ظهور حوزه هنری به عنوان نهادی برای خلق و تربیت هنر و هنرمندان انقلابی و ارزشی را ضروری و اثرگذار خواند و گفت: همانطور که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم محور حرکت به سمت توسعه را جوان ایرانی دانستند، امیدواریم با برگزاری این جشنواره و برنامه‌هایی از این دست شاهد برداشتن گام‌های اساسی و ارزشمند جوانان هنرمند در راه اعلام دغدغه‌های مردم، رشد جامعه و به تصویر کشیدن هنر متعهد و مدافع ارزش‌ها باشیم.

 

در ادامه بر اساس رأی هیئت داوران جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور با موضوع «جوان ایرانی» متشکل از مسعود ضیائی، علی پاک‌نهاد، حمیدرضا مسیبی، جلال پیرمرزآباد و عباس ناصری به عنوان داوران اصلی و حسین طاهرپرستار، سالار عشرت‌خواه و مینا طافی نیز به عنوان کمک داور، در بخش کارتون مهدی عزیزی از استان گلستان رتبه نخست را به دست آورد.

 

همچنین منصوره دهقانی از استان اصفهان و محمود نظری از استان همدان به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم این بخش از جشنواره را از آن خود کردند و در نهایت از ۱۰ اثر برگزیده در این بخش تقدیر به عمل آمد.

 

در بخش کاریکاتور نیز، ابوالقاسم طهانیان، سعید نوروزی و پیام وفاتبار از استان‌های بوشهر، تهران و گیلان توانستند به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را به دست آورند.

 

همچنین هیات داوران آثار حانیه ابراهیمی از سمنان، حامد مرتضوی علوی خراسان شمالی، علی شعبانی مرکزی، محمدرضا ثقفی البرز، علیرضا پاکدل خراسان رضوی، مهناز یزدانی، مصطفی ستاریان و آیت نادری اصفهان، طاهر شعبانی همدان و پویا عبدلی کرمانشاه را در بخش کارتون و حمیدرضا حیات‌روشنایی از تهران، عارف نیازی کرمانشاه و شهرام شیرزادی از تهران را شایسته تقدیر دانست.

 

در آیین اختتامیه جشنواره، از استاد «بهمن عبدی» چهره کارتونیست و کاریکاتوریست و هنرمند پیشکسوت تقدیر به عمل آمد.

 

۴۰ اثر برگزیده کاریکاتور در نگاه ملی

همزمان با این مراسم نیز با حضور مسئولان ارشد استان خراسان شمالی و حوزه هنری، هنرمندان پیشکسوت و شرکت کنندگان نمایشگاه آثار ملی منتخب جشنواره در تالار حافظ بجنورد با نمایش۴۰ اثر برگزیده از ۱۵ استان گلستان، اصفهان، یزد، خراسان رضوی و جنوبی، کرمانشاه، سمنان، هرمزگان، کردستان، بوشهر، تهران، قزوین، خراسان شمالی، ارومیه و قم افتتاح شد که به مدت یک هفته میزبان علاقه مندان در نگارخانه فرهنگ‌سرای شهروند است.

 

دهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور جوان ایرانی به همت حوزه هنری خراسان شمالی و موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر برگزار شد.

 

فیلمبرداری «گربه سیاه» از نیمه گذشت


فیلمبرداری فیلم سینمایی «گربه سیاه» به کارگردانی کریم امینی از تاریخ ۲۵ مهرماه آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود تا اوایل آذرماه به پایان برسد.

 

پیش از این حضور ترلان پروانه، کیار کنی و حسین پورکریمی اعلام شده بود و به تازگی بازی بهاره کیان افشار آغاز شده است.فیلم «گربه سیاه» با تمرکز بر مخاطبان جوان به ویژه دهه هشتادی ها در حال فیلمبرداری است و هدف آن اکران سال ۹۹ است.

 

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «همه چیز از غروبی شروع شد که دیگه دلگیر نبود.»تهیه‌کننده فیلم «گربه سیاه» بهرام رادان است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده