بدهی نجومی دولت به تامین اجتماعی-راهبرد معاصر

بدهی نجومی دولت به تامین اجتماعی

میزان کل بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی، قریب به 200 هزار میلیارد تومان است. رقم فوق 5 هزار میلیارد تومان بیشتر از برآورد دولت برای اخذ مالیات در بودجه سال 1399 است!
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اخذ منابع مالی از سازمان تامین اجتماعی و یا عدم پرداخت تعهدات دولتی به این سازمان به امری متداول و مرسوم در سیاست های دولت های حاکم بر کشور بدل شده است. نگاهی به ارقام بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی گواهی بر مطلب فوق است تا آنجا که امروز، میزان این بدهی به رقمی نجومی بدل شده است.

 

مصطفی سالاری شامگاه چهارشنبه در دیدار با نمایندگان تشکل‌های کارگری و کانون‌های بازنشستگی استان زنجان افزود: دنبال راهکارهایی هستیم تا طلب سازمان تامین اجتماعی را از دولت وصول کنیم.

 

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی بین ۲۵ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان نیز وصول معوق از اشخاص حقیقی و حقوقی دارد، اظهار داشت: در شرایط جاری اگر در این خصوص نیز سختگیرانه رفتار کنیم به تولید لطمه می خورد بنابراین به مصلحت کلی جامعه نیست.

 

سالاری با بیان اینکه در زمان حاضر سازمان تامین اجتماعی در پرداخت هزینه ها در هر ماه یک هزار میلیارد تومان کسری دارد که بخشی از آن را می توانیم از سهاممان سود علی الحساب بگیریم و بخش دیگر را همچنان کسری داریم، اظهار داشت: با مجموع اقدمات انجام شده در ماه بهمن امسال هزینه و درآمد سازمان همخوانی پیدا می کند، البته بدون اینکه بدهی های سابق را از درآمدهای جاری بپردازیم.

 

وی با بیان اینکه چاره اندیشی هایی شده تا بدهی های گذشته سازمان را بدهیم، گفت: خوش بین هستیم که بخش قابل توجهی از بدهی دولت به تامین اجتماعی وصول شود.

 

سالاری با بیان اینکه جامعه کارگری و بازنشستگان مطالبات جدی دارند و ما نیز پی گیر حل مسائل هستیم، اظهار داشت: یکی از این موارد، همسان سازی حقوق بازنشستگان است که ما در لایحه آن را به طور جدی پیگیر شدیم ولی فعلا در لایحه نیست و امیدواریم با همکاری تشکل ها این موضوع در مجلس مدنظر قرار داده شود.

 

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت سهامدار شدن این سازمان تاکید کرد و گفت: دارایی جامعه کارگری نه با بنگاه‌داری بلکه با سهام داری سازمان، خوب حفظ می شود.

 

وی تصریح کرد: بنگاه داری برای سازمان تامین اجتماعی مساله و مطالبه درست می کند و ما این رویه را اصلا قبول نداریم و آن را هم به نفع جامعه کارگری نمی دانیم، عقل حکم می کند به سمت سهام داری برویم تا سر صندلی و هیات مدیره با افراد به مشکل برنخوریم.

 

سالاری با بیان اینکه رییس جمهوری مدافع جدی حقوق کارگران است، گفت: هیچ کس در دولت چنین خواسته ای ندارد که یک ریال از سرمایه های کارگران به جای دیگری برود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده