لازمه خروج بورس از رکود چیست؟-راهبرد معاصر
مالکی، نماینده مجلس: مبدا قاچاق سوخت از خود پالایشگاه‌هاست | «قاچاق توسط مردم محلی» حرف بی‌ربطی است وزیر کار: ۷ معدن خطرناک تعطیل شدند | حقوق کارگران معادن تعطیل شده پرداخت می‌شود عرضه آپارتمان اجاره‌ای کاهش یافت وزیر صمت: با مقصران حادثه معدن طبس برخورد قانونی می‌شود طرح ویژه جایگزینی محصولات مدیران خودرو + شرایط بازار ارز توافقی به زودی عملیاتی می‌شود قیمت طلا و قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۱۰ خریداران طلا عقب‌نشینی کردند واریز یارانه ارزی طرح دارویار به حساب داروخانه‌ها شرکت سپرده‌گذاری مرکزی: مپنا سود سهام عدالت را گرو مطالبات خود از دولت نگه داشت فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی تا ۵۰ درصد افزایش یافت + جزئیات وزیر اقتصاد دلایل افزایش قیمت دلار را اعلام کرد آغاز عرضه انبوه سکه | نحوه واریز وجه، کارمزد و هزینه‌های عملیاتی فروش حدود ۵ هزار سکه طلا در حراج امروز + قیمت طرح فروش و پیش فروش دنا پلاس دستی آبان ۱۴۰۳ + جدول

لازمه خروج بورس از رکود چیست؟

بازار سهام در دو هفته پایانی سال ۹۹ روند مثبتی را طی کرد و کارشناسان معتقد بودند رفتارهای هیجانی تا حدودی کاهش یافته است. بورس به فاکتورهایی نیاز دارد تابتواند از این جو هیجانی فاصله بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 31
کد خبر: ۸۲۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر بازار سهام در دو هفته پایانی سال ۹۹ روند نوسانی را تجربه کرد. برخی از کارشناسان معتقد هستند بازار از روند صعودی خود در حال فاصله گرفتن است و رفتارهای هیجانی در حال کاهش است.

مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز با اشاره به روند صعودی شاخص در دو هفته پایانی توضیح داد: بازار به مدت زیادی با حجم بالایی از عرضه همراه بود و ورود نقدینگی بسیار کم بود ودر نتیجه قدرت فروشندگان کاهش پیدا کرده بود.

رضایتی با بیان اینکه قدرت فروشندگان و تعداد خریداران بسیار کاهش پیدا کرده بود، ادامه داد: بازار به حالت رکود رسیده است و تحرکی در بازار دیده نمی‌شود و شرایط به نحوی بود که بازار به شدت نیاز نقدینگی داشت. برخی از سیاست‌گذاری‌ها در طول بهمن و اسفند ۹۹ جوابگوی روند نزولی و فرسایشی بازار نبود.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بازار نیاز شدیدی به نقدینگی داشت، تصریح کرد: الزام صندوق‌ها برای ورود به بازار که با تزریق حدود ۹ هزار میلیارد تومان به بازار همراه بود، تا حدودی بازار را حرکت داد و توانست به بازار کمک کند و آن را کمی از روند فرسایشی خارج کند.

کارشناسان معتقد بودند این حجم از نقدینگی باتوجه به شرایط بازار کافی نیست و همانطور که انتظار می‌رفت باتوجه به دامنه نوسان با وجود روند صعودی شاخص بسیاری از نمادها قفل در صف فروش بودند.

مهدی رضاتی با بیان اینکه، نکته قابل توجه آن است که بازار بتواند اعتماد حقیقی‌ها را به بازار برگرداند، توضیح داد: بازار باید رفته رفته اعتماد را برگرداند و سهامداران بتوانند دوباره وارد بازار شوند. در هفته پایانی اسفند افزایش حجم معاملات را شاهد بودیم که همین موضوع می‌تواند امیدوار کننده باشد که با گذر زمان اعتماد برگردد و بازار به روند تعادلی خود نزدیک‌تر شود.

تجارت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار