علت ریزش قیمت رمز ارز‌ها در چند روز اخیر-راهبرد معاصر
مالکی، نماینده مجلس: مبدا قاچاق سوخت از خود پالایشگاه‌هاست | «قاچاق توسط مردم محلی» حرف بی‌ربطی است وزیر کار: ۷ معدن خطرناک تعطیل شدند | حقوق کارگران معادن تعطیل شده پرداخت می‌شود عرضه آپارتمان اجاره‌ای کاهش یافت وزیر صمت: با مقصران حادثه معدن طبس برخورد قانونی می‌شود طرح ویژه جایگزینی محصولات مدیران خودرو + شرایط بازار ارز توافقی به زودی عملیاتی می‌شود قیمت طلا و قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۱۰ خریداران طلا عقب‌نشینی کردند واریز یارانه ارزی طرح دارویار به حساب داروخانه‌ها شرکت سپرده‌گذاری مرکزی: مپنا سود سهام عدالت را گرو مطالبات خود از دولت نگه داشت فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی تا ۵۰ درصد افزایش یافت + جزئیات وزیر اقتصاد دلایل افزایش قیمت دلار را اعلام کرد آغاز عرضه انبوه سکه | نحوه واریز وجه، کارمزد و هزینه‌های عملیاتی فروش حدود ۵ هزار سکه طلا در حراج امروز + قیمت طرح فروش و پیش فروش دنا پلاس دستی آبان ۱۴۰۳ + جدول

علت ریزش قیمت رمز ارز‌ها در چند روز اخیر

کارشناس بازار سرمایه گفت: اغلب سرمایه گذاران بدون آموزش وارد بازار رمز ارزها شده و طی چند هفته اخیر با ریزش بازار، دچار ضرر‌ شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شایان رضاپور کارشناس بازارهای مالی در خصوص علت ریزش قیمت رمز ارز‌ها در چند روز اخیر اظهار کرد: این روز‌ها علل متعددی در ریزش بازار رمزارز‌ها دخیل است که مهم‌ترین آن، توییت‌های ایلان ماسک در رابطه با حذف درگاه بیت کوین و احتمال فروش دارایی‌های بیت کوین تسلا در روز‌های آینده است، که تسلا در پاسخ به یک کاربر این موضوع را نیز تایید کرده است.

 

او بیان کرد: همچنین او در توییت دیگری مدعی شد که بیت کوین بسیار متمرکز است، چون توسط تعداد کمی از شرکت‌های ماینینگ کنترل می‌شود. دلیل عمده دیگری که در بازار نیز از آن صحبت می‎شود، ابهام در ذخایر و دارایی‌هایی است که تتر در آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده است.

 

این کارشناس اقتصادی از نظر تکنیکالی نیز به بررسی علل ریزش ارز‌های دیجیتال در چند روز اخیر پرداخت و گفت: از نقطه نظر تکنیکالی، با توجه به اینکه طی یک ماه گذشته بیت کوین به عنوان ارز اصلی در بازار، ۳ کف جدید ساخته و سقف‌هایی پایین‌تر از سقف‌های قبلی در قیمت‌ها ثبت کرده است، به احتمال زیاد در یک موج نزولی کوتاه مدت هستیم که حمایت‌های استاتیک مهم آن به ترتیب ۴۲ هزار دلار و ۳۸ هزار دلار هستند؛ و باید ببینیم در صورت ریزش چه واکنشی به این حمایت‌ها نشان خواهد داد.

 

او افزود: توصیه ما به سرمایه گذاران در این بازار توجه به نقاط مهم حمایتی و خرید در این نرخ‌ها و همچنین الزام به رعایت حد ضرر در بازار نزولی است.

 

رضا پور در پاسخ به این پرسش که، اگر اقدام به انسداد درگاه پرداخت الکتریکی رمز ارز‌ها صورت گیرد، پول‌های وارد شده به بازار ارز دیجیتال به بازار سرمایه باز می‌گردند؟، اظهار کرد: با توجه به اینکه بازار رمزارز‌ها توانسته اعتماد سرمایه گذاران را جلب کند، بعید می‌دانم در مدت زمان کوتاهی سرمایه‌ها از این بازار خارج شود، اما به هر حال این قوانین ممکن است، ریسک سرمایه گذاری در این بازار‌ها را بالا برده و روند رو به رشد جذب سرمایه در این بازار را کند‌تر کند.

 

او افزود: همچنین تا زمانی که اعتماد از بین رفته در بازار سرمایه به مردم بازنگردد، احتمالاً افراد بازار‌های دیگر را به این بازار ترجیح خواهند داد.

 

کارشناس بازارهای مالی در خصوص چرایی استقبال بیش از حد مردم از بازار رمز ارز‌ها، گفت: با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شده تا به حال حدود ١٢ میلیون ایرانی به بازار رمز ارز‌ها رفتند که ۶۳ درصد از آنان در ۶ ماه اخیر وارد بازار ارز دیجیتال شدند. علت اصلی، سود‌های بزرگی است که این بازار طی ۶ ماه گذشته برای سرمایه گذاران ایجاد کرده، اما متاسفانه اغلب این سرمایه گذاران بدون دانش کافی و آموزش وارد بازار شده‌اند و طی چند هفته اخیر با ریزش بازار دچار ضرر‌هایی نیز شده‌اند.

 

او پیشنهاد کرد: توصیه ما این است که افراد قبل از سرمایه گذاری در هر رمزارزی، وایت پیپر یا سند توضیحات مربوط به آن رمز ارز و پروژه را کامل بررسی کنند و از خرید رمزارز‌هایی که طرح، پروژه و بنیادی ندارند، اجتناب کنند.

 

رضا پور در پاسخ به این پرسش که، آیا افرادی که ارز‌های دیجیتال را برای سرمایه گذاری انتخاب کردند، بازار درستی را برای سرمایه گذاری انتخاب کردند؟، اظهار کرد: پیشنهاد ما همیشه برای همه افراد در دوره‌های زمانی مختلف، سرمایه گذاری در سبد‌های متفاوت است و باید عموم افراد که کمتر متخصص هستند، بخش کوچکی از دارایی‌هایشان را (نهایتا ۱۰ درصد) در بازار رمز ارز‌ها سرمایه گذاری کنند.

 

کارشناس اقتصادی در خصوص ریسک‌های بازار رمز ارز بیان کرد: یکی از ریسک‌های این بازار نوسانات زیاد آن است و افرادی که در ترید حرفه‌ای نباشند، ممکن است متحمل ضرر‌های زیاد شوند. به همین دلیل پیشنهاد ما برای افرادی که متخصص نیستند استراتژی هولد (نگه داری بلند مدت) رمزارزهاست.

 

او گفت: یکی دیگر از ریسک‌های مهم بازار رمز ارزها، رگوله نبودن این بازار در اکثر کشور‌های دنیاست و ممکن است تصمیمات دولتی، خصوصا دولت‌های قدرتمند در دنیا تاثیر‌های چشم گیر و غیر قابل پیش بینی در بازار بگذارد.

 

رضا پور افزود: ریسک انتقال اشتباه دارایی‌ها، استفاده از صرافی‌های غیر مجاز و سرمایه گذاری در رمزارز‌های اسکم (تقلبی) نیز خیلی بالاست که سرمایه گذاران در این بازار بایستی خیلی در این موارد دقت کنند.

 

کارشناس بازار مالی در پایان تصریح کرد: در صورتی که به نقاط مثبت این بازار بها داده شود و قانون گذار بستر‌های فعالیت در این صنعت را فراهم کند، می‌تواند فرصت‌های بسیار خوبی برای توسعه خدمات مالی در کشور، اشتغال‌زایی و کسب درآمد ارزی برای افراد ایجاد کند. حوزه‌های مختلفی مانند قرارداد‌های هوشمند Smart Contract، توسعه صرافی‌ها، خدمات مالی مبتنی بر بلاکچین (این امکان را به خریداران و فروشندگان، می‌دهد که به صورت مستقیم با هم در ارتباط باشند و نیاز به یک شخص ثالث به عنوان واسطه از بین برود)، ایجاد ETF‌های رمزارزی، فروش آثار هنری در بستر این شبکه و غیره نمونه‌ای از طرح‌های بزرگی هستند، که می‌توانند در آینده نقش‌های مهمی در دنیا ایفا کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار