جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند ببینید/ کولیوند: اولین بار پیکر مرحوم رئیسی را با پهپاد سپاه قدس پیدا کردیم؛ به دروغ گفتند پهپاد ترکیه بوده تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد سقوط شهردار اهواز از ارتفاع هنگام بازدید از یک پروژه عمرانی + جزییات تیم والیبال جوانان ایران قهرمان جهان شد/ متین حسینی بهترین والیبالیست جوان جهان جدایی وحید امیری از پرسپولیس چقدر برای باشگاه هزینه داشت؟ عباس عراقچی بازهم پدر شد

واکنش پرسپولیس به جذب شیمبا توسط استقلال

شهریار مغانلو از پرسپولیس جدا شد و به سپاهان اصفهان پیوست درحالی که سجاد شهباززاده و امین قاسمی‌نژاد نیز ترجیح دادند قرمزپوش نشوند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 30
کد خبر: ۱۰۰۲۸۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ هرچند یحیی گل محمدی در حاشیه تمرین پرسپولیس به خبرنگاران گفته بود خرید بازیکن خارجی ریسک است اما شاید تصور نمی‌کرد تمام گزینه‌های ایرانی اش در خط حمله به این مربی پشت کنند!


ناکامی در جذب مهاجم باعث شده تا سرمربی قرمزپوشان تغییر نظر بدهد و از طرفی برخی هواداران در فضای مجازی این مربی را تحت فشار گذاشته اند تا هر طور شده این باشگاه بازیکن خارجی بگیرد.


گزینه مورد نظر یحیی گل محمدی نیز گفته می‌شود کی‌روش استنلی مهاجم سرزن و قد بلند فصل گذشته سپاهان است. بازیکنی که با خرید شهریار مغانلو باید از تیم اصفهانی جدا شود.


با این حال آنچه برای جذب مهاجم خارجی اهمیت دارد شرایط مالی باشگاه پرسپولیس است و این طور که خبر می‌رسد و برخلاف صحبت‌هایی که روز گذشته ابراهیم شکوری مشاور باشگاه انجام داد، مسئولان این باشگاه به سرمربی تیم عنوان کرده اند قادر به جذب مهاجم خارجی نیستند.


البته مسئولان پرسپولیس به صورت رسمی بابت ناتوانی در جذب بازیکن خارجی موضع گیری نداشته اند اما شواهد پیداست که این باشگاه برای قرارداد با خارجی‌ها با مشکلاتی روبرو است. ظاهرا به دلیل قوانین جدیدی که سازمان لیگ برای جذب بازیکن و مربی خارجی در نظر گرفته دست مسئولان پرسپولیس را برای جذب بازیکن خارجی بسته است و یکی از دلایلی هم که به سرمربی تیمشان اعلام کرده اند همین مورد است.


حالا شنیده می‌شود کادرفنی پرسپولیس اعتراض دارد که چرا استقلال می‌تواند «شیمبا» را بخرد اما تیم مدافع عنوان قهرمانی نمی‌تواند «کی‌روش استنلی» را جذب کند؟


ظاهرا به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده اند پرونده استقلال و استراماچونی در دادگاه CAS در حال رسیدگی است درحالی که رأی قطعی شکایت گابریل کالدرون صادر شده است!/خبرورزشی

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۸
0
0
شما دهنتونو ببندید پنج ساله فقط دارید با فساد بازیکن می گیرید و قهرمان می شید. حالا باباجونتون رفته زبان باز کردید
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار