سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند انهدام باند ۵ نفره فرا استانی سرقت طلاجات شهروندان پیش‌بینی هوای تهران پنج روز آینده رکورد زنی اختلافات زن و شوهر‌ها/ ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با مشاوران بهزیستی زن هستند اینستاگرام انتشار ویدئو‌های طولانی و افقی را آزمایش می‌کند سوئد استفاده کارمندان دولت از ChatGPT و Claude را ممنوع کرد شیوه جدید دریافت دارو‌های خاص با کدرهگیری پیامکی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟ بیل گیتس: دو دهه آینده از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ بشر خواهد بود / دو دهه پرتلاطم پیش از تحقق وعده‌های هوش مصنوعی آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش

زالی: تمامی شاخص‌ها نشان از کاهش آمار کرونا در استان تهران است

زالی: تمامی شاخص‌ها نشان از کاهش آمار کرونا در استان تهران است فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران گفت: تمامی شاخص‌های کرونایی اعم از تعداد بستری و مراجعان سرپایی نشان‌دهنده کاهش آمار کرونادر استان تهران است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 06
کد خبر: ۱۰۱۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران گفت: تمامی شاخص‌های کرونایی اعم از تعداد بستری و مراجعان سرپایی نشان‌دهنده کاهش آمار کرونا در استان تهران است.

دکتر علیرضا زالی به آخرین آمار بیماری کرونا در استان تهران اشاره کرد و افزود: تا صبح امروز تعداد بیماران بستری به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در استان تهران به هشت هزار و ۵۳۵ بیمار رسیده است.

 

وی اظهار داشت: تعداد مراجعان سرپایی به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در تهران نیز طی این مدت حدود ۲۰ هزار نفر بوده است.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران، تعداد بیماران جدید بستری در بیمارستان‌های تهران در ۲۴ ساعت گذشته را نیز حدود یک هزار و ۹۰۰ بیمار اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۲۶ بیمار به دلیل ابتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

 

زالی با بیان اینکه در طول ۲۴ ساعت گذشته حدود یک هزار و ۶۰۰ بیمار بستری به دلیل ابتلا به ویروس کرونا هم از بیمارستان‌های استان ترخیص شدند، ادامه داد: در حال حاضر هم به دلیل کاهش آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، لیست انتظار تخت‌های اورژانس در تهران کاهش یافته است و از ۸۰۰ بیماری که در لیست انتظار بودند این تعداد افراد به کمتر از ۲۰۰ بیمار کاهش یافته است.

 

وی همچنین بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم تاکید کرد و به مردم خواست که حتما موارد بهداشتی و پروتکل‌ها را برای کاهش آمار ابتلا به این ویروس رعایت کنند چرا که همچنان تاکید جدی بر توجه مردم به تمام این موارد است تا بتوانیم روز به روز شاهد کاهش آمار ابتلا و مرگ ناشی از کرونا باشیم.

زالی افزود: استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، شستن مرتب دست‌ها و حضور نیافتن در تجمعات از جمله مواردی است که مردم همچنان باید رعایت کنند و نسبت با آنها ساده‌انگاری نکنند./ایرنا

کلمات کلیدی: تهران کرونا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار