پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ / بازی بزرگان کی شروع می شود؟-راهبرد معاصر

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ / بازی بزرگان کی شروع می شود؟

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ را در ادامه بخوانید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر بازار بورس امروز در ادامه روند نزولی خود با ریزش 15 هزار و 397 واحدی به محدوده یک میلیون و 523 هزار رسید. پیش بینی بورس فردا نشان می دهد که روند نوسانی بازار کماکان ادامه خواهد داشت.  کارشناسان می گویند بهترین محدوده برای کف سازی شاخص، محدوده یک میلیون و 530 هزار واحد تا یک میلیون و 600 هزار واحد است و بازار نیز در همین محدوده در حال نوسان است. آنها می گویند بازی بزرگان پس از شکست مقاومت ۱۶۰۰ شروع می شود. تحلیل کارشناسان از بورس فردا را در ادامه بخوانید.

 

پیش بینی بورس فردا

 

پیش بینی بورس فردا

نیما میرزایی، کارشناس بازار سرمایه پیش‌بینی کرده بود: بازار کماکان با روند نوسانی ادامه مسیر خواهد داد. همچنین در سهام شاخص‌ساز و به طور خاص گروه‌های دلاری بازار، با توجه به انتظارات کاهشی (هر چند اندک)، کماکان استقبال پایداری توسط معامله‌گران صورت نمی‌گیرد. گروه پالایشی البته با حمایت‌های دولتی وضعیت نسبی با ثبات‌تری دارد.

میرزایی در بخش دیگری گفت: همچنین انتظار می‌رود استقبال بازار کماکان به سمت گروه‌های کوچک و تورمی باشد که از آن جمله می‌توان به گروه‌های دارویی، غذایی و زراعت اشاره نمود. همچنین بازی بزرگان پس از شکست مقاومت ۱۶۰۰ شروع خواهد شد.امروز هم با افزایش نرخ برخی از محصولات کشاورزی این احتمال می‌رفت که تغییراتی در گروه زراعتی وقندی با توجه به افزایش نرخ در این محصولات شکل بگیرد اما کارشناسان بازار سرمایه معتقدند که اگر قرار است تغییری رخ دهد بعد از اصلاح بازار و در بلند مدت این اتفاق خواهد افتاد.

«ایمان کرمی» تحلیل‌گر بازار سرمایه، بورس فردا چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه را اینگونه پیش‌بینی می‌کند: قیمت دلار در بازار آزاد ۲۷ هزار و۱۷۰ تومان است، اگر قرار بود خبر مذاکرات و بازگشت ایران به وین تأثیر گذار باشد ابتدا باید بازار آزاد دلار به آن واکنش نشان می‌داد اما نه تنها قیمت دلار در بازار آزاد افت نداشته بلکه نسبت به روز گذشته ۱۰۰ تومان هم افزایش داشته است.

در مقابل بازار سرمایه به دلیل خبر بازگشت احتمالی ایران به مذاکرات وین در دو روز اخیر واکنش قابل توجهی نشان داده است به طوری که بسیاری از سهم‌های ارزنده را در صف فروش‌ها گذاشته‌اند و که منجر به منفی شدن سهم‌های شاخص ساز می‌شود، البته برخی دلیل این رخداد را تسویه اعتباری کارگزاری‌ها بیان می‌کنند و میگویند که سال مالی برخی از کارگزاری‌ها پایان شهریور بوده و علت ریزش بازار نیز تسویه اعتبارات است.

سهیل کلاهچی تحلیلگر و کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار نبض بورس درباره بورس فردا گفت: چند روزی است که بازار یک روند اصلاحی را در پیش گرفته است و در چند روز نخست این اصلاح بسیار شدیدتر بود. بعد از این چند روز نخست می‌شد ادعا کرد که بازار با یک اصلاح زمانی رو به رو خواهد شد.وی ادامه داد:، اما روند بازار را همچنان صعودی می‌توان دید چرا که متغیر‌هایی که موجب صعود بازار شدند، تغییر آنچنانی را نداشتند.  کلاهچی اظهار داشت: بنابراین بازار دچار اصلاح زمانی شده است و چشم انداز بازار، اما همچنان صعودی است و در این چند روز هم نمی‌توان انتظار آن را داشت که شاخص کل از یک میلیون و ۵۸۰ هزار واحد فراتر رود و یا اینکه یک میلیون و ۴۷۷ هزار واحد را رو به پایین بشکند. 

این تحلیلگر بازار سرمایه گفت: معمولا در چند روز گذشته زمانی که بازار منفی بود مشاهده می‌شد که فروشندگان در نزدیک صف فروش برخی نماد‌ها تمایل چندانی به فروش بیشتر نداشتند و بیشتر مایل بودند که در قیمت‌های بالاتر سهام خود را بفروشند. این نشان می‌دهد که اصلاحی که ما داریم در مورد آن صحبت می‌کنیم احتمالا درست است و در عموم بازار هم می‌توان آن را دید. 

وی در ادامه افزود: بنابراین با توجه به منفی بودن بازار در روز جاری، پیش بینی من این است که احتمالا بازار فردا در کل متعادل خواهد بود. البته بخاطر منفی امروز، نیمه ابتدایی بازار کمی منفی خواهد بود، ولی در نیمه دوم تعادل را در بازار شاهد خواهیم بود. همچنین فردا شاهد عرضه اولیه‌هایی در بازار خواهیم بود و در روز‌هایی که عرضه اولیه‌های بزرگ در بازار را شاهد هستیم معمولا از چند روز قبل این مسئله بر روی بازار تاثیرگذار است و کلیت بازار را تا حدی منفی می‌کنند، اما به هر حال فردا این عرضه اولیه‌ها عرضه خواهند شد و تاثیر آن‌ها هم از روی بازار برداشته می‌شود.. در حال حاضر فاز کلیت بازار، فاز نگهداری یا اصلاح سبد‌ها است.

 

بورس فردا

 

جزییات عرضه اولیه فجهان

عرضه اولیه فجهان به عنوان دومین عرضه اولیه جدید این هفته اعلام شد. بر اساس اخبار منتشر شده عرضه اولیه فجهان 17 شهریور برگزار می شود اما روز شنبه میزان سهام تخصیص داده شده مشخص خواهد شد. فجهان مربوط به شرکت فولاد سیرجان است و یکی از بزرگترین عرضه های اولیه بازار بورس است. قرار است که 4 میلیارد سهم از سهام شرکت فولاد سیرجان عرضه شود. گفته می شود حداکثر 8 هزار سهم در بازه قیمت 450 تا 550 تومان به هر کد بورسی می رسد که نقدینگی مورد نیاز آن یک میلیون و 400 هزار تومان است. اگر میزان مشارکت بالا باشد حدود 800 هزار تومان نقدینگی لازم است.

بر اساس اطلاعیه فرابورس، روز چهارشنبه چهار میلیارد سهم از سهام شرکت فولاد سیرجان با نماد «فجهان» در بورس عرضه خواهد شد.هر کد بورسی می‌تواند حداکثر ۸۰۰۰ سهم در بازه قیمتی ۴۵۰ تا ۵۵۰ تومانی ثبت سفارش انجام دهد که معادل چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود.البته با توجه به مشارکت ۲٫۸ میلیون نفری در آخرین عرضه اولیه، احتمالا به هر کد بورسی بیش از ۱۴۵۰ سهم تعلق نگیرد که حدود ۸۰۰ هزار تومان نقدینگی نیاز خواهد داشت.نکته جالب در خصوص این عرضه اولیه که بزرگترین عرضه اولیه امسال خواهد بود، این است که اگر چه ثبت سفارش روز چهارشنبه انجام می‌شود؛ اما تخصیص سهام روز شنبه ۲۰ شهریورماه انجام خواهد شد.

 

پیش بینی بازار بورس

 

جزییات عرضه اولیه کیمیا تک

روز چهارشنبه هفته جاری سهام شرکت دارویی، آرایشی و بهداشتی آریان کیمیا تِک (کیمیاتِک) در بازار سهام تهران عرضه اولیه (IPO) می‌شود.225 میلیون سهم معادل 15 درصد از مالکیت این شرکت در بازار دوم عرضه می‌شود تا کیمیاتک پانصد و هشتاد و دومین شرکت پذیرفته شده در بازار بورس اوراق بهادار تهران باشد. طبق این آگهی قرار است ۲۲۵ میلیون سهم، معادل ۱۵ درصد از کل سهام این شرکت عرضه شود. از این تعداد ۱۸۰ میلیون سهم روز چهارشنبه به کدهای حقیقی و حقوقی اختصاص می‌یابد و ۴۵ میلیون سهم دیگر هم روز شنبه هفته آینده به صندوق‌های درآمد ثابت تخصیص خواهد یافت.

با فرض مشارکت ۳.۵ میلیون نفری در این عرضه اولیه، انتظار می‌رود به هر کد حقیقی و حقوقی حدود ۵۰ سهم اختصاص خواهد یافت. با توجه به حداکثر قیمت ۲۳۰۰ تومانی هر سهم این شرکت، نقدینگی مورد نیاز برای خرید این عرضه اولیه حدود ۱۲۰ هزار تومان خواهد بود.کیمیاتک از زیرمجموعه‌های هلدینگ گلرنگ است و تولیدکننده محصولاتی با برندهای مای، شون، نئودرم، کالیستا، مامابی‌بی، مای‌فارما، مای من، بلک دایموند، ژوآن و نیوتیس است.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده