کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

غیبت چپ‌پای پرسپولیس مقابل استقلال؟

ابهاماتی برای سفر علی شجاعی بازیکن چپ‌پای پرسپولیس به تاجیکستان وجود دارد.بدین ترتیب می توان علی شجاعی را اولین غایب پرسپولیس در دیدار برابر استقلال تاجیکستان دانست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاروان پرسپولیس در حالی برای دیدار برابر استقلال تاجیکستان راهی دوشنبه می شود که درخصوص همراهی علی شجاعی در این سفر با پرسپولیسی ها ابهاماتی وجود دارد.

 

در شرایطی که شجاعی به خاطر طی کردن دوران نقاهت پس از عمل جراحی کتف مصدومش همچنان به صورت اختصاصی تمرین می کند و شانسی برای همراهی سرخ ها در بازی پیش روی این تیم در لیگ قهرمانان ندارد، این احتمال وجود دارد در آخرین فرصت نامش از لیست مسافران به دوشنبه خط بخورد و در تهران ماندگار شود.


این در حالی است که کامیابی نیا که در حال حاضر در امارات مشغول آماده سازی خود است، از جمع بازیکنان، غایب حتمی کاروان پرسپولیس است.

 

تیم فوتبال پرسپولیس روز ۲۳ شهریورماه در تاجیکستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، به مصاف استقلال این کشور خواهد رفت.

ارسال نظر