روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

در دیدار وزیر خارجه قطر با امیرعبداللهیان چه گذشت؟

وزیر امور خارجه قطر که به تهران سفر کرده، امروز (پنجشنبه) با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان دیدار کرد و به گفت‌وگو نشست‌.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امور خارجه قطر که به تهران سفر کرده، امروز (پنجشنبه) ۱۸ شهریور ماه با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود دیدار و به گفت‌وگو نشست‌.

 

این نخستین سفر وزیر خارجه قطر به تهران پس از تصدی وزارت امور خارجه توسط امیرعبداللهیان است.

 

وزیر خارجه قطر دومین وزیر خارجه‌ای است که بعد از تصدی امیرعبداللهیان به تهران سفر و با وی دیدار و گفت‌وگو می‌‌کند. پیش از این شاه محمود قریشی وزیر خارجه پاکستان در روز چهارم شهریور ماه و در نخستین روز حضور امیرعبداللهیان در وزارت امور خارجه به تهران سفر و با همتای ایرانی خود دیدار کرد.

 

وزیر امور خارجه قطر پنجم شهریور ماه و پس از تصدی امیرعبداللهیان به وزارت امور خارجه، با وی تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

در تماس تلفنی «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، وی با تبریک انتخاب امیرعبداللهیان در سمت وزیر امور خارجه و همچنین ابلاغ سلام امیر قطر به ریاست جمهور کشورمان، اهمیت روابط فیمابین را مورد تأکید قرار داد و از سیاست روابط فعال همسایگی در دولت جدید جمهوری اسلامی ایران استقبال و از امیرعبداللهیان برای سفر به قطر دعوت به عمل آورد.

 

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با ابلاغ سلام متقابل رئیس جمهور اسلامی ایران به امیر قطر، ضرورت اجرای توافقات قبلی دوجانبه و همچنین آمادگی برای رایزنی‌ها در خصوص موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد تأکید قرار داد.

 

وزیر خارجه قطر سوم مرداد ماه نیز در سفر به تهران با محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه به گفت‌وگو پرداخت./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار