هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

دولت حق دریافت عوارض از آزادراه تهران ـ قم را ندارد

نماینده مردم رباط‌کریم و بهارستان با انتقاد از وضع عوارض بر ورودی اتوبان تهران ـ ساوه و تهران ـ قم گفت: عمر این اتوبان‌ها تمام شده و دولت حق ندارد عوارض بگیرد؛ چرا با دولت که میلیارد میلیارد از جیب مردم می‌دزد، برخورد نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۷۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
به گزارش راهبرد معاصر ، حسن نوروزی  با اشاره به الکترونیکی شدن دریافت عوارض در چهار آزادراه اظهار کرد: این کار چندین مشکل دارد که برای برخی مناطق و استان‌ها مشکل ایجاد کرده و دولت با این اقدام، بنیان‌گذار گرانی و فشار بر مردم شده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: حدود 40 سال از عمر اتوبان تهران ـ قم و 20 تا 25 سال از عمر اتوبان تهران ـ ساوه گذشته و اصولا دولت حق ندارد از این آزادراه‌ها عوارض بگیرد؛ دولت از کجا پیدا شده و سفره خود را پهن کرده است؟ ضمن اینکه در اتوبان تهران ـ قم برخی خودروها پس از طی 5 کیلومتر از عوارضی، وارد اسلامشهر می‌شوند و این بی‌عدالتی محض است.

وی اضافه کرد: در اتوبان تهران ـ قم، برای 125 کیلومتر 500 تومان می‌گیرند اما در اتوبان تهران ـ ساوه از راننده‌ای که پس از طی 5 کیلومتر وارد نسیم‌شهر یا پس از طی 10 کیلومتر وارد گلستان و پس از طی 15 کیلومتر وارد رباط‌کریم می‌شود، 2 هزار تومان دریافت می‌کنند.

سخنگو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دادستانی در راستای صیانت از حقوق عامه باید به موضوع ورود کند، گفت: نمی‌‌دانم چرا قوه‌قضائیه سکوت کرده است و با دولت که میلیارد میلیارد از جیب مردم می‌دزد، برخورد نمی‌کند.

نوروزی تصریح کرد: حتماً باید اعتراضات مردمی بالا بگیرد تا به فکر حل امور و چاره‌اندیشی باشیم؟ به وزیر راه نامه نوشتم و درباره این اقدام سئوال کردم؛ قطعاً از فردا استیضاح وزیر راه را کلید می‌زنیم زیرا وزیری که بر زیر مجموعه خود احاطه و تسلط ندارد، لیاقت وزارت هم ندارد.

نماینده مردم رباط‌کریم و بهارستان گفت: رباط‌کریم و بهارستان، یک میلیون و 100 هزار نفر جمعیت دارد که اکثراً هم کارگر و کارمند ادارات و نهادها در تهران هستند که با این اقدام دولت باید روزانه فقط 4 هزار تومان عوارض پرداخت کنند؛ در این شرایط گرانی، چنین مبلغ روزانه‌ای را کجا بیاورند و پرداخت کنند؟! اصلاً مگر در چند سال گذشته یک فرقون آسفالت روی اتوبان تهران ـ ساوه ریخته‌اند که چنین مبلغی به عنوان عوارض دریافت می‌کنند؛ این کار دولت قطعاً خلاف قانون است و قطعاً صدای مردم را در می‌آورد.

تسنیم
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
0
0
دولت دزد با تدبیر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۶
0
0
خدا خیرشون بده بالاخره یکی پیدا شد صدای مردم به گوش این آقایون برسونه.مردم که فقط دارن پول زور میدن و صدامون به جایی نمیرسه .
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار