پیش‌بینی جدید از سیر حرکت طلا/ منتظر این اتفاق در قیمت طلا باشید فروش فوری ایران خودرو شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد + زمان ثبت نام و شرایط جدید قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ + جدول رتبه بندی معلمان ۱۴۰۵ | آخرین خبر از احکام جدید و حقوق مهر معلمان قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵

قیمت سیمان به نرخ پیش از قطع برق بازگشت

قیمت سیمان به نرخ پیش از قطع برق بازگشت وزیر صمت گفت: طبق قولی که در زمان رأی اعتماد به نمایندگان ملت داده شد، خوشبختانه قیمت سیمان به نرخ پیش از قطعی برق بازگشت و قیمت آن در بورس به کیسه‌ای ۲۵ هزار تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۷۹۸

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نشست امروز خود با جمعی از نمایندگان، گفت: در این نشست درباره نحوه بازگشت قیمت سیمان به پیش از نرخ قطع برق و راهکارها برای کنترل قیمت فولاد توضیحاتی ارائه شد.


 سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نشست صبح امروز (یکشنبه 21 شهریور) خود با جمعی از نمایندگان به ریاست علی نیکزاد نایب رئیس مجلس در خصوص موضوع تنظیم بازار سیمان، فولاد و کالاهای اساسی که در کمیسیون تلفیق مجلس برگزار شد، گفت: در این نشست گزارشی درباره اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های بازار سیمان و فولاد ارائه شد.

 

وی تصریح کرد: طبق قولی که در زمان رأی اعتماد به نمایندگان ملت داده شد، خوشبختانه قیمت سیمان به نرخ پیش از قطعی برق بازگشت و قیمت آن در بورس به کیسه‌ای 25 هزار تومان رسید.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: این درحالی است که بسیاری معتقد بودند وقتی نرخ کالایی در ایران بالا می‎‌رود، دیگر پایین نخواهد آمد اما این اتفاق خوشایند رخ داد.

 

عضو کابینه دولت سیزدهم با بیان اینکه نرخ سیمان فله نیز به 360 تومان رسید که همان قیمت سه ماه قبل است، تأکید کرد: کاری که ما برای کنترل قیمت سیمان انجام دادیم اصلاح ساختار بود و با روش‌های تعزیراتی، موردی و همچنین ایجاد جو روانی قیمت‌‎ها به اینجا نرسید به طوریکه تعادلی که در بازار ایجاد شد، نرخ سیمان را کاهنده کرد.

 

وی با تأکید بر اینکه تا دو هفته آینده نیز بر بازار سیمان متمرکز خواهیم بود، یادآور شد: تا دو هفته آتی، تمامی خرده فروشان و عاملان فروش سیمان وارد سامانه تجارت و بورس خواهند شد تا در بورس و در حوزه عمده فروشی و خرده فروشی به یک روال معقول دست یابیم.

 

فاطمی امین درباره اقدامات صورت گرفته در بازار فولاد نیز گفت: قیمت فولاد بر سایر محصولات بازار موثر بوده و بر فضای روانی بازار نیز اثرگذار است؛ در این حوزه سه راهکار تعریف شده که طی سه ماه عملیاتی خواهد شد.

 

وزیر صمت اضافه کرد: در مهرماه رصد کامل اطلاعاتی از زنجیره فولاد را دنبال می‌کنیم تا تمام تولیدات مقاطع فولادی، شمش و محصولات در سامانه جامع تجارت عرضه شود و رانت‌ها و چند قیمتی بودن فولاد از این طریق از بین برود.

 

وی افزود: در مرحله دوم ساختار بازار را اصلاح خواهیم کرد و تأثیر ابلاغ قوانین و مقررات جدید را در آبانماه خواهیم دید و امضاهای طلایی تا این زمان از بین خواهد رفت.

 

فاطمی نیا تصریح کرد: در آذرماه نیز در ساختار صنعت فولاد اصلاح ساختاری خواهیم داشت که به سمت کاهش قیمت تمام شده حرکت کنیم و رقابت سازنده‌ای برای کاهش هزینه‌ها در بازار فولاد را شاهد باشیم و بازار فولاد تحت تأثیر نوسانات ارزی نباشد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار