کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مخفی شدن وزیر صهیونیست در پناهگاه از ترس موشک‌های مقاومت+ عکس

وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی از ترس موشک‌های شلیک شده از نوار غزه، در یک پناهگاه در «بئرالسبع» پنهان شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۳۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، «آریه درعی» وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی در ساعات اولیه بامداد امروز (یکشنبه) در توئیتر، تصویری از خود و خانواده‌اش را منتشر کرد که از ترس موشک‌های مقاومت در یک پناهگاه به شهر «بئرالسبع» پنهان شده‌اند.

وی در توئیت خود اعلام کرد، این اقدام را در راستای اجرایی کردن توصیه‌ها و پس از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در بئرالسبع انجام داده است.

مخفی شدن وزیر صهیونیست در پناهگاه از ترس موشک‌های مقاومت+ عکس

خبرگزاری «شهاب» به نقل از روزنامه صهیونیستی «معاریو» نوشت، تا کنون 41 صهیونیست به دلیل شلیک راکت‌ها و موشک‌های مقاومت به شهرک‌های صهیونیستی زخمی شده‌اند که حال چهار نفر از آنها وخیم است.

مخفی شدن وزیر صهیونیست در پناهگاه از ترس موشک‌های مقاومت+ عکس
مخفی شدن وزیر صهیونیست در پناهگاه از ترس موشک‌های مقاومت+ عکس
 
پیش‌تر  رسانه‌ها از کشته شدن یک شهرک‌نشین صهیونیست خبر داده بودند. بیشتر شهرها و شهرک‌های فلسطین اشغالی، پناهگاه‌های عمومی را به روی صهیونیست‌ها باز کرده‌اند.

درگیری‌های دیروز پس از آن آغاز شد که ابتدا رژیم صهیونیستی به اهدافی در مناطق مختلف نوار غزه از جمله «بیت‌لاهیا و بیت‌حانون» حمله کرد و مقاومت پاسخ این حملات را داد .

ادامه حملات به نوار غزه

رژیم صهیونیستی صبح امروز دو پایگاه متعلق به مقاومت در شرق «النصیرات و المغازی» واقع در مرکز نوار غزه و نیز پایگاه دیگری در شرق خانیونس را هدف قرار داد.

بنا به گزارش خبرگزاری شهاب، مقاومت نیز در پاسخ به حملات جدید چندین موشک به سمت شهرک‌های صهیونیستی مجاور به غزه شلیک کرده و آژیرهای خطر در «سدوت هنیگف» به صدا در آمده است.

تا کنون هشت فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه شهید  و بیش از 40 نفر دیگر مجروح شده‌اند.

فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار