پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

افشاگری از بزرگترین گاف مدیریتی در استقلال!

باشگاه استقلال درحالی اعلام می‌کرد که پول ترانسفر مهدی قایدی را دریافت نکرده که واقعیت این نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، استقلال پول انتقال مهدی قائدی را از ۱۰ روز قبل در اختیار داشته است و مشخص نیست این پول چرا روز قبل از بازی با الهلال به حساب بازیکنان واریز شده است، آن هم نه تمام بازیکنان.

 برای استقلال بازی مهمتر از بازی با الهلال وجود نداشت، چرا؟ چون این تیم می‌توانست با شکست حریف خود درآمد قابل توجهی کسب کند و البته یک پله به موفقیت در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نزدیک‌تر شود.




اما از تهران بازیکنان استقلال به شدت از عدم دریافت مطالبات شان ناراحت بودند و حتی سه نفر از آن‌ها با تیم به امارات نرفتند و از بین آن‌ها رشید مظاهری اقدام به فسخ قرارداد کرد.


در ابتدا اینطور به نظر می‌رسید که مشکلات مالی باعث عدم پرداخت پول به بازیکنان استقلال شده است، اما حالا پیگیری خبرنگار طرفداری نشان می‌دهد که باشگاه استقلال در تاریخ ۱۴ شهریور ماه نامه‌ای به باشگاه شباب الاهلی زده و تایید کرده است که مبلغ ۱.۸ میلیون دلار بابت انتفال مهدی قائدی دریافت کرده است.

بخشی از این پول قرار است صرف مطالبات استراماچونی شود، اما بخشی دیگر که قرار بود در اختیار بازیکنان قرار بگیرد، شب بازی با الهلال به حساب آن‌ها واریز شد و بازیکنان یک هفته در امارات با اعصاب خراب تمرین کردند.

عجیب‌تر اینکه تمام بازیکنان استقلال پول نگرفته اند و بازیکنان تازه وارد این تیم وقتی پیگیر واریزی‌های خود شدند، به آن‌ها اعلام شده است حداقل باید دو هفته دیگر صبر کنند.

شاید مدیران استقلال ادعا کنند این پول باید وارد خزانه دولت می‌شد و بعد به حساب بازیکنان واریز می‌شد، اما حتی اگر باشگاه این کار را هم کرده باشد، ورود پول به خزانه و خروج آن اینقدر زمان نمی‌برد.

از مدت‌ها پیش این شائبه به وجود آمده است که مدیران استقلال توان مدیریت یک باشگاه بزرگ را ندارند و حالا این اتفاق یک بار دیگر این را نشان می‌دهد و حتی شاید با دیدن این نامه عده‌ای فکر کنند آن‌ها دوست نداشتند استقلال نتیجه بگیرد./طرفداری

ارسال نظر