سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟
لاریجانی در پاسخ به حاجی دلیگانی:

شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرای سند ۲۰۳۰ را ممنوع کرده است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرای سند ۲۰۳۰ را ممنوع کرده است اما کمیسیون آموزش این موضوع را پیگیری کرده تا اگر تخلفی در این باره صورت گرفته است، رسیدگی شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۴۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی با استناد به ماده ۱۰۶ قانون اساسی خطاب به لاریجانی اظهارداشت: شما امروز نکات مهمی را در نطق پیش از دستور از فرمایشات مقام معظم رهبری مطرح کردید اما یکی از مباحث بسیار مهم که رهبرانقلاب به آن پرداختند، سند ۲۰۳۰ بود که ایشان فرمودند دشمنان با این سند به دنبال تربیت سرباز برای غرب هستند که ای کاش شما به این مسئله هم اشاره می‌کردید.

لاریجانی در پاسخ به این تذکر گفت: درباره سند ۲۰۳۰ در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گیری شد و آن را منع کردند و سپس به وزارت آموزش و پرورش اعلام شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با وجود این، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس این موضوع را پیگیری کند و اگر در جایی تخلف شده است، رسیدگی کند.

مهر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار