قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود

طرح استیضاح سلطانی فر تقدیم هیئت رئیسه شد

طرح استیضاح وزیر ورزش و جوانان به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۶۱
به گزارش راهبرد معاصر ، محمد حسن نژاد  از ارائه طرح استیضاح وزیر ورزش و جوانان به هیئت رئیسه مجلس خبر داد.

وی با اشاره به محورهای استیضاح سلطانی فر، گفت: یکی از وظایف وزارت ورزش و جوانان توسعه ورزش پاک و روحیه جوان مردی در سطح کشور است اما بررسی اتفاقات هر روزه در مسابقات ورزشی کشور و اقدامات خلاف اخلاق و قانون از جمله شرط بندی نشان از مغایرت ۱۸۰ درجه‌ای وضع موجود با رسالت ورزش و جوانان دارد.

نماینده مردم مرند و جلفا درباره دیگر محورهای این استیضاح، تصریح کرد: ورزش و مسابقات ورزشی باید عامل نشاط و وحدت مردم باشد اما بررسی اتفاقات به خصوص در استادیوم‌های فوتبال نشانگر این نتیجه تلخ است که این ورزش صرفاً باعث بداخلاقی، فشار روحی و تفرقه قومی شده و وحدت ملی را مخدوش کرده است.
طرح استیضاح سلطانی فر تقدیم هیئت رئیسه شد
طرح استیضاح سلطانی فر تقدیم هیئت رئیسه شد

حسن نژاد افزود: همچنین وزارت ورزش و جوانان مکلف است به صورت منصفانه و عدالت محورانه الزامات ورزشی و شادابی و سلامت جوانان کل کشور را فراهم کند اما بررسی بودجه‌ها نشان می‌دهد که حیف و میل در یک باشگاه برابر با بودجه ورزش بسیاری از استان‌های کشور است که این به معنای عدول از رسالت وزارت ورزش و جوانان است و از سوی دیگر به مسئولیت‌های مرتبط با جوانان در این وزارتخانه اهتمام جدی نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان این استیضاح ۱۷ نفر هستند، گفت: بنده طراح این استیضاح هستم و احمد بیگدلی، شهروز برزگر، شکور پورحسین، رضا کریمی، سید هادی بهادری، محسن کوهکن، سید ناصر موسوی لارگانی، محمد اسماعیل سعیدی، سید حمزه امینی، ضیا الله اعزازی، سمیه محمودی، معصومه آقاپور، محمد ابراهیم رضایی، محمد حسین فرهنگی، بیت الله عبدالهی، یعقوب شیویاری و علی جلیلی تاکنون این استیضاح را امضا کرده اند.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار