رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

حاجی‌بابایی: دولت برای افزایش قیمت بنزین مجوز ندارد

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: برای افزایش قیمت بنزین، مجوز قانونی در دست دولت نیست و نمی‌تواند قیمت بنزین را بدون مصوبه مجلس افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۷۰
به گزارش راهبرد معاصر ، حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه امروز (یکشنبه، 15 اردیبهشت) این فراکسیون، گفت: در جلسه امروز، موضوع التهاب ایجاد شده در جامعه پس از شایعه افزایش قیمت بنزین مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: اعضای فراکسیون در این جلسه تأکید کردند که برای افزایش قیمت بنزین، مجوز قانونی در دست دولت نیست و نمی‌تواند قیمت بنزین را بدون مصوبه مجلس افزایش دهد.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: اعضای این فراکسیون درباره مشکوک بودن منشأ خبر و اعلام یک باره افزایش قیمت بنزین به 2500 تومان از نظر قریب‌الوقوع بودن این اقدام بحث و تبادل نظر کردند.
  
حاجی‌بابایی به اعتراض نمایندگان مبنی بر تضعیف جایگاه پارلمان در جامعه با انتشار خبر مذکور اشاره کرد و اظهار داشت: این مورد از مصادیق تشویش اذهان عمومی بود، نظام اقتصادی کشور با انتشار این‌گونه اخبار ملتهب و باعث نگرانی بیشتر مردم می‌شود.

وی ضمن مخالفت با اینگونه اقدامات، پیشنهاد کرد که هر اقدامی در این زمینه از طریق مجلس انجام شود و اضافه کرد: نمایندگان از دولت می‌خواهند که مسئولانه در این خصوص اعلام نظر کند، زیرا شرایط امروز جامعه به هیچ‌وجه کشش و تحمل این اقدامات را ندارد.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس معتقدند که اگر هدف از افزایش قیمت بنزین، جلوگیری از قاچاق است، چرا دولت کارت سوخت را احیا نمی‌کند؟

تسنیم
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده