فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

آقای خنده به فوتبال بر می گردد؟

خبر بازگشت علی کفاشیان به فدراسیون فوتبال و حمایت او از گزینه ریاست یکی از هیئت‌های استانی تکذیب شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ،  حسن کامرانی فر یکی از گزینه‌های مورد نظر برای ریاست هیئت فوتبال خراسان رضوی است و شنیده می‌شود علی کفاشیان، در نظر دارد برای رسیدن دوباره به ریاست فدراسیون فوتبال نظر برخی اعضای مجمع را جلب کند و در همین راستا حمایت‌های لازم را از کامرای فر برای کسب این کرسی داشته است.

 

شایعه عجیبی که بی شک پایه و اساس درستی ندارد و اصولا قانون به فرد بازنشسته اجازه نمی‌دهد بار دیگر در انتخابات ریاست فدراسیون‌ها ثبت نام کند. علی کفاشیان به دلیل قانون منع استفاده از بازنشسته‌ها تازگی از سمت نایب رئیسی فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته فوتسال استعفا کرده است و حتی دیگر در جلسات هیئت رئیسه فدراسیون هم شرکت نمی‌کند.

 

حسن کامرانی فر، رئیس سابق دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال درباره این موضوع اظهار داشت: با وجود اینکه مدتی است برای انتخابات هیئت فوتبال مشهد ثبت نام کرده ام، اما از زمان این کار یک بار هم کفاشیان را در مشهد ندیده ام. از طرفی می‌گویند کفاشیان برای اینکه خودش بار دیگر رئیس فدراسیون شود می‌خواهد با چینش مهره هایش در هیئت‌های استانی زمینه این کار را فراهم کند. این بحث واقعا خنده دار است و دوستانی که چنین شایعاتی می‌سازند بد نیست نگاهی هم به قوانین کنند.

 

او ادامه داد: کفاشیان با توجه به قانون منع استفاده از بازنشسته‌ها از فدراسیون فوتبال کنار رفت. آیا قانون به یک فرد بازنشسته اجازه می‌دهد یک بار دیگر در انتخابات ریاست فدراسیون شرکت کند؟ خواهش می‌کنم بدون اطلاع اینگونه صحبت نکنید.

 

کمک داور بین المللی سابق فوتبال ایران تصریح کرد: به نظر می‌رسد دوستان یادشان رفته من در زمان ریاست مهدی تاج رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال شدم و ارتباطم با او بسیار بیشتر از کفاشیان است. واقعا تعجب می‌کنم چرا برخی افراد دنبال ساختن چنین شایعاتی هستند. به هر حال بازهم تاکید می‌کنم کفاشیان برای انتخاب من برای ریاست هیئت فوتبال خراسان رضوی هیچ لابی‌ای انجام نداده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار