پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

دوبلین: تصمیم ایران برای بازگشت به مذاکرات وین بسیار واضح است

دوبلین: تصمیم ایران برای بازگشت به مذاکرات وین بسیار واضح است وزیر خارجه ایرلند می‌گوید همتای ایرانی‌اش در دیدار با او، نیت کاملا روشن تهران برای بازگشت به گفت‌وگوهای وین را اعلام کرده، هرچند که شاید این اتفاق در هفته‌های آینده رخ ندهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سایمون کاونی» وزیر خارجه ایرلند، تصمیم ایران برای بازگشت به گفت‌وگوهای احیای توافق هسته‌ای در وین را «بسیار واضح» توصیف کرد.

 

کاونی بعد از دیدار با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، گفت او قصد بسیار واضح ایران برای بازگشت به مذاکرات وین را اعلام کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی طی نشست خبری در این‌باره توضیح داد: «هرچند این اتفاق شاید در چند هفته آینده رخ ندهد زیرا دولت جدید ایران در حال نهایی کردن رویکرد خود در قبال مذاکرات است. اما او (امیرعبداللهیان) قطعا نیت کاملا روشن ایران برای بازگشت به آن مذاکرات را ابراز کرد».

 

در این دیدار، وزیر خارجه ایرلند ضمن تبریک انتصاب امیرعبداللهیان به سمت وزیر امور خارجه، از سفر خود به ایران به عنوان اولین وزیر خارجه ایرلند که در ۲۰ سال گذشته به ایران سفر کرده ابراز خرسندی کرده و ابراز امیدواری کرد که این سفر سنگ بنایی برای گسترش روابط دو کشور باشد.

 

کاونی همچنین اظهار داشت که آخرین مراحل بازگشایی سفارت ایرلند در تهران در حال انجام است. (جزئیات بیشتر)

 

وزیر خارجه ایرلند با ابراز خرسندی از سابقه اعلام آمادگی کشورش برای ایفای نقش تسهیل‌گر در اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در دوران ریاست‌ جمهوری ترامپ، تصریح کرد که ایرلند در حال حاضر هم آمادگی دارد تا هر اقدامی برای حفظ و احیای برجام لازم باشد، انجام دهد.

 

کاونی با اشاره به دو بعد هسته‌ای و رفع تحریم در برجام، بر تعهد کشورش بر این دو بعد تأکید و از اقدامات ترامپ که به بروز شرایط فعلی منجر شده، ابراز تأسف کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار