نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

یوسف نژاد: سوال از لاریجانی منتفی شد

نماینده مجلس شورای اسلامی از پس گرفتن 7 امضا و منتفی شدن سوال از لاریجانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - 2018 November 27
کد خبر: ۱۰۳۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ یک عضو هیأت رئیسه مجلس می‌گوید امضای نمایندگان مجلس برای سوال از رئیس مجلس شورای اسلامی از نصاب افتاده است.

علی اصغر یوسف‌نژاد نماینده ساری و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره درخواست تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رئیس مجلس به دلیل ارجاع دو لایحه پالرمو و پولشویی به مجمع تشخیص مصلحت نظام، بدون بررسی مجدد در صحن به ایرناپلاس می‌گوید: اگر 25 تن از نمایندگان مجلس نسبت به وظایف رئیس مجلس که طبق آیین نامه به او محول شده است، ایرادی وارد کنند، می‌توانند درخواست اعتراض خود را به کمیسیون آیین نامه اعلام کنند و کمیسیون در این باره اظهار نظر می‌کند.

وی ادامه می‌دهد: درخواست سوال از آقای لاریجانی 27 امضا داشته، ولی در حال حاضر به 20 امضا کاهش پیدا کرده و چون از نصاب افتاده است، دیگر قابل بررسی نیست.

این عضو هیأت رئیسه مجلس درباره علت اینکه لاریجانی دو لایحه پولشویی و پالرمو را بدون ارجاع به کمیسیون و بررسی در صحن به مجمع تشخیص ارسال کرده می‌گوید: این از اختیاراتی است که نمایندگان با رأی‌گیری به رئیس و هیأت رئیسه مجلس می‌دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا آیین نامه چنین حقی به آقای لاریجانی داده است، تأکید می‌کند: بله. اگر در موضوعی ابهامی وجود داشته باشد، رئیس مجلس می‌تواند به کمیسیون ارجاع دهد.

نماینده ساری درباره این اقدام نمایندگان معتقد است که این کار از حقوق نماینده است، ممکن است نماینده ای چنین تشخیصی داشته باشد و جز او به کسی ربطی ندارد.

امروز، حسینعلی حاجی دلیگانی به خبرگزاری فارس خبر داد 27 تن از نمایندگان، طی نامه ای خواستار استیضاح علی لاریجانی شده‌اند. بر اساس آنچه در متن این نامه آمده است، آن‌ها ارسال لوایح پولشویی پالرمو به مجمع تشخیص مصلحت نظام بدون بررسی مجدد در صحن را مغایر اصل 112 قانون اساسی و 200 آیین نامه داخلی مجلس می‌دانند و با استناد به ماده 24 آیین نامه داخلی مجلس، خواستار پاسخگویی او در این باره شده‌اند.
ارسال نظر