وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

پاسخ خطیب زاده به وزیر خارجه انگلیس

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران خطاب به وزیر خارجه انگلیس در توئیتی نوشت: انگلیس باید رویکرد خود را تغییر دهد و این تغییر مدت‌هاست که به تعویق افتاده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (پنجشنبه) در توئیتی به اظهارات «لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس واکنش نشان داد.

وی نوشت: توئیت‌های آتشین - که در تضاد با لحن به کار گرفته شما در واقعیت است - شاید تیترهای خوبی بسازد، اما شعار، هرگز نمی‌تواند پاسخ احکام قانونی باشد که از سوی دادگاه‌ها صادر شده‌ است.

خطیب‌زاده خاطرنشان کرد: همانطور که دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به صراحت گفت، انگلیس باید رویکرد خود را تغییر دهد و این تغییر مدت‌هاست که به تعویق افتاده است.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و لیز تراس وزیر خارجه جدید انگلیس ظهر چهارشنبه به وقت محلی در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به بحث و گفت‌وگو در خصوص موضوعات دوجانبه، برجام و وضعیت افغانستان پرداختند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست با بیان اینکه بازسازی روابط دوجانبه نیازمند اقدامات جدی است، بر لزوم عملیاتی شدن بازپرداخت بدهی چهار دهه‌ای انگلیس به ایران تأکید کرد.

حسین امیرعبداللهیان با بیان اینکه ایران در برجام حرف‌ها و وعده‌های زیادی شنیده، اما عملی ندیده است، گفت:«متأسفانه انگلیس هم جزیی از این بی‌عملی بوده و این رویکرد باید تغییر کند.»

وزیر خارجه جدید انگلیس هم پس از این دیدار در توئیتی نوشت: « در دیدار مهم امروز با "حسین امیرعبداللهیان" وزیر امور خارجه ایران من دو موضوع را متذکر شدم. من کاملاً مصمم هستم که آزادی شهروندان انگلیسی بازداشت شده را تضمین کنم. می‌خواهم ایران به میز مذاکره درباره توافق هسته ای و گفت‌وگوهای وین بازگردد.»

گفتنی است وزیر خارجه انگلیس در توئیت دیگری نیز خواستار آزادی نازنین زاغری شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار