وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟

سخنان سرلشکر باقری به مناسبت روز سرباز

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی به مناسبت «روز سرباز» گفت: حضور مؤثر جوانان عزیز سرباز موجب ایجاد قدرت بازدارندگی کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با صدور پیامی «روز سرباز» را گرامی داشت.

 

در این پیام آمده است:

«با عرض سلام و ارادت به محضر حضرت، ولی عصر (عج) و مقام معظم فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) و درود به روح مطهر حضرت امام خمینی (ره) و شهدای معظم، هفته دفاع مقدس که یادآور هشت سال ایثار، فداکاری و ازخودگذشتگی تمامی دلاورمردان ایران اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) است را به همه رزمندگان به‌ویژه سربازان وظیفه که با حضور مؤثر و تاریخ‌ساز خود در این حماسه عظیم، رژیم بعثی عراق و استکبار جهانی را به زانو درآوردند، تبریک عرض می‌کنم.

 

خدمت مقدس سربازی همواره تبلور مشارکت جوانان ذکور کشور در ایجاد امنیت پایدار و دفاع از عزت، استقلال و تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده که در این راستا جوانان سرافراز ایران، با هدف انجام وظیفه ملی و قانونی خود در کنار سایر رزمندگان نیرو‌های مسلح و بسیج مردمی از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی و جان و مال و ناموس مردم دفاع کرده و با ایثار جان و سلامتی خود امنیت و آرامش را برای ملت سرافراز کشور به ارمغان آوردند.

 

اوج این ایثار در هشت سال دفاع مقدس است که حدود سه میلیون نفر از جوانان در کسوت سربازی دوشادوش سایر رزمندگان پایور و نیرو‌های مردمی بسیج شجاعانه جنگیدند و با تقدیم حدود ۶۰ هزار نفر شهید و ۱۴۰ هزار نفر جانباز، از اسلام، آرمان‌های انقلاب اسلامی و وجب به وجب خاک ایران عزیز دفاع کردند و پس از آن دوران نیز همیشه پشتوانه‌ای قوی برای نیرو‌های مسلح در تمامی عرصه‌های مأموریتی بوده‌اند.

 

در شرایط فعلی کشور نیز که استکبار جهانی و مزدوران منطقه‌ای آنان آرزوی تضعیف نیرو‌های دفاعی و امنیتی کشور را دارند، حضور مؤثر جوانان عزیز سرباز موجب ارتقای قدرت دفاعی، امنیتی و انتظامی کشور و ایجاد قدرت بازدارندگی شده است که درود خدا و درود ملت ایران بر این جوانان باد.

 

اینجانب با افتخار بر خود لازم می‌دانم روز چهارم هفته دفاع مقدس که مصادف با سوم مهرماه و روز سرباز می‌باشد را به تمامی همرزمان سربازم و خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان عزیز سرباز تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روزافزون آنان را از خداوند منان مسالت کنم.

 

امیدوارم که کماکان جوانان عزیز و قانون‌مدار ایران اسلامی با تلاش و کوشش خود و کسب آمادگی‌ها و مهارت‌های لازم، در دفاع از کشور و خدمت در تمامی عرصه‌های مورد نیاز نیرو‌های مسلح موفق بوده و مدافع خوبی برای ایران اسلامی و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی باشند.»/باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار