جزئیات افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر

پیش بینی قیمت طلا و سکه ۴ مهر

پیش بینی قیمت طلا و سکه ۴ مهر اونس جهانی طلا در بازار امروز با افزایش همراه بود و به ۱۷۵۱ دلار رسید. قیمت طلا و سکه در بازار امروز به دلیل کاهش نرخ ارز روند نزولی داشتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر در بازار امروز اونس جهانی طلا با روند افزیشی همراه بود و به نرخ ۱۷۵۱ دلار رسید. قیمت طلا ۱۸ عیار با روند کاهشی به یک میلیون و ۱۴۵ هزار تومان رسید. قیمت سکه در بازار امروز به ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان کاهش یافت.

قیمت جهانی طلا در پایان معاملات دیشب به لطف افت ارزش دلار توانست از سقوط ۱ درصدی روز گذشته بازگردد، با این حال برنامه فدرال‌رزرو برای کاهش حمایت‌های مالی باعث افت هفتگی قیمت‌ها شد.

 

به گزارش سی‌ان‌بی‌سی، قیمت جهانی طلا در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) به لطف افت ارزش دلار توانست از سقوط ۱ درصدی روز گذشته بازگردد، با این حال برنامه فدرال‌رزرو برای کاهش حمایت‌های مالی از اقتصاد آمریکا باعث افت هفتگی قیمت طلا شد.

قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپات‌گلد، ۰.۲ درصد رشد کرد و به ۱,۷۴۶.۸۴ دلار رسید. قیمت این شاخص در معاملات روز پنج‌شنبه به ۱,۷۳۷.۴۶ دلار رسیده بود که این پایین‌ترین سطح از ۱۱ آگوست تا کنون است.

 

ریزش اونس جهانی طلا در روزهای آخر هفته گذشته موجب دشوار شدن باقی ماندن قیمت سکه در مرز ۱۲ میلیون تومان شد. اونس طلا که تا ظهر پنج شنبه در نزدیکی محدوده هزار و ۷۸۰ دلار قرار داشت، به یکباره دچار نزول شدیدی شد و حتی سطح هزار و ۷۵۰ دلار را از دست داد.

 

افت اونس طلا باعث شد بازار سکه در روز شنبه با افزایش عوامل نزولی همراه باشد و همین مساله موجب کاهش قیمت سکه شد.

به باور سکه بازان، جهت انتظارات در بازار دلار تغییر کرده است و انگیزه بازیگران ارزی برای خرید بیشتر شده است. از نگاه آن ها، صحبت های اخیر مقامات ایرانی و آمریکایی نشان می دهد که اختلافات گذشته بر سر راه مذاکرات وجود دارد.(اقتصادنیوز)

فعالان بازار عقیده دارند اگر دلار روند صعودی داشته باشد و بتواند افزایش نرخ داشته باشد قیمت سکه می‌تواند به کانال ۱۲ میلیون تومان برسد و در این کانال باقی بماند./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار