لفاظی نفتالی بنت علیه ایران در سازمان ملل

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اذعان به پیشرفت‌های روزافزون ایران در عرصه تحقیق و توسعه هسته‌ای، خواستار اقدامات جدی‌تر برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 27
کد خبر: ۱۰۳۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه طی سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به لفاظی علیه ایران پرداخت و مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران به مرحله‌ای حساس رسیده است.

نفتالی بنت که همچون دیگر رژیم صهیونیستی و حامیان غربی این رژیم از هیچ تلاشی برای زیر سؤال بردن ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران فروگذار نمی‌کند، با غنیمت شمردن فرصت سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای پیشبرد این هدف اظهار داشت: «طی چند سال اخیر ایران گام بلندی در زمینه تحقیق و توسعه هسته‌ای و افزایش ظرفیت تولید و غنی‌سازی برداشته است. برنامه ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای [طبق ادعای مقامات صهیونیستی و غربی] به یک نقطه حیاتی رسیده است. همه خطوط قرمز پشت سر گذاشته شده‌اند.»

وی در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود گفت: «همان‌طور که برنامه هسته‌ای ایران به نقطه حساس رسیده، صبر ما هم دارد به سر می‌آید. کلمات، سانتریفیوژها را از حرکت بازنمی‌دارند. ما اجازه نخواهیم داد که ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حالی همچون دیگر مقامات این رژیم و حامیانش در غرب بدون ارائه هیچ‌گونه شواهدی ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم کرده است که تأسیسات هسته‌ای ایران طی این سال‌ها تحت نظارت شدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بوده و حتی این نهاد که طرف‌های غربی نفوذ زیادی بر آن دارند نیز تاکنون حاضر به تأیید چنین ادعایی نشده است.

جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده است که سلاح هسته‌ای هیچ جایی در دکترین دفاعی‌اش ندارد  و برنامه هسته‌ای کشور صرفاً برای تحقق اهداف صلح‌آمیز دنبال می‌شود.

نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از انتخاب خود و کابینه ائتلافی تحت نظر او و «یائیر لاپید» وزیر خارجه این رژیم به عنوان یک نمونه بارز از دموکراسی در منطقه خواند.

وی سپس به موضوع همه گیری ویروس کرونا در جهان اشاره کرد و آن را مشکلی برای همه کشورهای جهان خواند. 

نفتالی بنت سپس به تمجید از عملکرد کابینه خود در زمینه مقابله با ویروس کرونا و واکسیناسیون ساکنان فلسطین اشغالی پرداخت.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در شرایطی از عملکرد این رژیم تعریف کرده است که فعالان حقوق بشر پیشتر از اقدامات این رژیم در ممانعت از ورد کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان از قبیل واکسن کرونا و حتی ارسال واکسن‌های تاریخ گذشته به شدت انتقاد کرده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر