ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

محدودیت‌های کرونایی تغییر می‌کند+ جزئیات

معاون وزیر کشور: با پلتفرم جدید تردد در رستوران‌ها، تالار، باشگاه‌ها و حتی بین شهری آزاد است، اما به شرط رعایت ضوابط جدید که اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور ظهر امروز در نشست راه اندازی «سکوی مدیریت هوشمند بیماری‌های همه گیر» در وزارت کشور گفت: با روند افزایش واکسیناسیون در کشور از یک طرف و طولانی شدن بیماری باید طولانی شدن محدودیت‌ها را در دستور کار قرار دهیم.

وی با بیان اینکه دستور رییس جمهور همیشه بر این مورد بود که با یک نگاه تحولی به بحث کنترل بیماری کرونا نگاه شود، خاطرنشان کرد: ما مدیریت هوشمند محدودیت‌ها را دنبال خواهیم کرد که ریسک کمتری داشته باشد و با بحثی که الان داریم، محدودیت فقط مشمول افرادی شود که دستورالعمل‌ها را رعایت نمی‌کنند؛ باید با ایجاد شرایط و سازوکار جدید، زمینه فعالیت همه را فراهم کنیم و برخورد‌ها و محدودیت‌ها مشمول کسانی می‌شود که رعایت نمی‌کنند.

 


معاون امنیتی وزیر کشور ادامه داد: در فضای جدید همه اصناف اعم از گردشگری و هتلداری هم می‌توانند فعالیت کنند، چون هر دو طرف باید از سلامت لازم برخوردار باشند و با استفاده از پلتفرمی که طراحی شده، خدمات دهنده، خدمات گیرنده و محیط خدمات از بیماری پاک است.

وی ضمن اشاره به اینکه برای اجرای این کار باید لازمه اقدامات فراهم شود و این سیستم با توجه به هوشمند بودن می‌تواند کمک‌های زیادی به دستگاه‌ها داشته باشد، بیان داشت: یک پیوست اطلاع رسانی مستمر باید برای فرهنگ سازی وجود داشته باشد که این کار نیاز به کار رسانه‌ای طولانی مدت دارد تا مردم با این روش آشنایی کامل را پیدا کنند.

وی تاکید کرد: این طرح فعلا به صورت آزمایشی اجرا می‌شود تا اشکالات آن حل و بررسی‌های لازم درباره نواقص آن انجام شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار