بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران

دست رد بایدن به درخواست محمود عباس

منابع صهیونیستی فاش کردند که رئیس جمهور آمریکا درخواست رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای دیدار را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 30
کد خبر: ۱۰۴۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع صهیونیستی گزارش دادند که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای دیدار با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک درخواست کرده بود.

وبگاه اسرائیلی «واللا» به نقل از منابع آمریکایی و فلسطینی نوشت که بایدن این درخواست عباس را نپذیرفت و به همین دلیل عباس از سفر به نیویورک منصرف شده و تنها به سخنرانی در نشست مجمع عمومی از طریق ویدئوکنفرانس اکتفا کرد.

به گفته این منابع، بایدن حتی پیشنهاد دیدار با عباس در کاخ سفید را رد کرده است.

بنابر گزارش وبگاه «العربی الجدید»، منابع آمریکایی گفتند که مخالفت عباس با دیدار با عباس یک اقدام کاملا استثنایی است چرا که این اقدام رئیس جمهور آمریکا کاملا نادر است به ویژه اینکه پیشنهاد عباس برای دیدار در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل بود.

به گفته منابع آمریکایی، کاخ سفید به تشکیلات خودگردان اعلام کرده بود که بایدن تنها برای سخنرانی در سازمان ملل حضور پیدا می‌کند و قصد برگزاری دیدار‌های دوجانبه را ندارد و برنامه کاری او نیز به گونه‌ای است که اجازه دیدار با عباس در کاخ سفید را نمی‌دهد.

این بهانه‌تراشی کاخ سفید برای رد درخواست عباس در حالی است که بایدن با سران برخی کشور‌هایی که در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کرده بودند، نشست دوجانبه برگزار کرد.

منابع مذکور گفتند که این اقدام آمریکا نیز دلیل دیگری بر این مسئله است که منازعه فلسطینی-اسرائیلی در انتهای فهرست اولویت‌های سیاست خارجی دولت بایدن قرار دارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار