خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی

پیش بینی بورس در هفته آینده

پیش بینی بورس در هفته آینده 4 کارشناس روند بازار بورس در هفته اینده را پیش بینی کرده اند که جزییات آن را در ادامه می خوانید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 14
کد خبر: ۱۰۵۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر بازار سهام روزهای گذشته با افت شاخص کل رو به رو شد و بیشتر گروه‌های بازار با افت قیمت مواجه شدند. حالا با توجه به وضعیت فعلی بازار سرمایه روزهای آینده بورس چگونه خواهد بود؟

_ یوسف هاشمی، کارشناس بازار سرمایه ب در رابطه با پیش‌بینی بورس در روزهای آینده گفت: به نظر می‌رسد در روزهای آینده تحرکات کلی بازار سرمایه متعادل باشد. زیرا متغیرهای اثرگذار مثل افزایش قیمت جهانی نفت، گاز، کامودیتی‌ها و محصولات غذایی سیگنال‌های مثبتی را به بازار داده‌اند. بر این اساس در روزهای آینده احتمالا گروه‌های پالایشگاهی، پتروشیمی، فلزات اساسی، بانک، محصولات غذایی و قندی از روند صعودی در بازار برخوردار خواهند بود.

_ حبیب فرجی دانا، کارشناس بازار سرمایه گفت: مهم‌ترین عاملی که در بازار مهم است انتشار گزارش‌های شش ماهه شرکت‌ها است و انتظار انتشار گزارش‌های قابل توجه از شرکت‌های پتروشیمی، پالایشگاهی، سنگ آهنی و سیمانی در بازار وجود دارد.

وی ادامه داد: این گزارش‌ها اگر بهتر از پیش‌بینی‌ها باشند بازار واکنش بهتری خواهد داشت. در گروه پالایشگاهی به انتشار گزارش‌های شش ماهه و سه ماهه نزدیک شدیم و این عامل هم جریان مثبتی را در بازار ایجاد می‌کند.

_ محمد خبری‌زاد کارشناس بازار سرمایه گفت: هفته آینده با انتشار گزارش‌های شش ماهه روند بازار تا حدی متعادل‌تر شود همچنین در کنار گزارش شرکت‌ها، گزارش شرکت‌های پالایشی‌ هم منتشر می‌شوند و می‌توانند به بازار کمک کنند حالا اینکه جرا هنوز کمکی نکرده‌اند به این دلیل است که هنوز نرخ‌ها در صورت سود و زیانی مشخص نشده‌اند و شفاف‌سازی این شرکت‌ها در هفته‌های گذشته بیشتر مبهم‌سازی بود.

وی در این باره تشریح کرد: فقط سه ماهه این شرکت‌ها اثرگذار نیستند و باید شش ماهه آن‌ها هم منتشر شوند تا تاثیر کامل خود را در بازار بگذارند.

_ ایمان، رئیسی، کارشناس بازار سرمایه گفت: این که در روزهای منفی مدام به دنبال عوامل منفی شدن بازار بگردیم یا انتظار روزهای خوش پیاپی داشته باشیم فقط باعث آزار خودمان و دیگران می‌شود. بهتر است فعلا سهامداران حرکتی در معاملات خود انجام ندهند.

وی همچنین پیش‌بینی کرد:  فروختن سهام در قیمت‌های منفی و با ضرر در این شرایط بازار اشتباه است صورت‌های مالی ۶ ماهه خوبی در راه خواهد بود و توصیه می‌شود حداقل تا آن زمان سهامداران در بازار “سهامداری” را مد نظر داشته باشند./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار