چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است

آخرین خبر از وضعیت اعمال محدودیت‌های کرونایی و منع تردد شبانه

جانشین پلیس راهور ناجا از اعمال محدودیت‌های تردد کرونایی در شهر‌های قرمز و نارنجی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص آخرین وضعیت تردد در جاده‌ها با توجه به وضعیت کرونایی حال حاضر اظهار داشت: طبق آخرین آمار منتشر شده، ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۰۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

وی افزود: طبق آخرین وضعیت رنگ‌های کرونایی کشور که وزارت بهداشت در قالب نرم افزار ماسک اعلام کرده است هم اکنون شهرستان‌های اشنویه، بوکان، پیرانشهر و سردشت در آذربایجان غربی، استهبان در فارس، سنندج در کردستان، پاوه، جوانرود و سرپل ذهاب در کرمانشاه در وضعیت قرمز هستند.

جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: بر اساس مصوبات ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنان تردد «از» و «به» شهر‌های قرمز و نارنجی ممنوع بوده و متخلفان اعمال قانون خواهند شد.


سردار حسینی گفت: خروج خودرو‌های بومی از شهر‌های قرمز و نارنجی و ورود خودرو‌های غیر بومی به این دسته از شهر‌ها جریمه یک میلیون تومانی شهر قرمز و ۵۰۰ هزار تومانی شهر نارنجی را در پی خواهد داشت.

وی در خصوص آخرین وضعیت اجرای محدودیت تردد شبانه اعلام کرد: ممنوعیت تردد شبانه در تمام شهر‌ها با شرایط قرمز، نارنجی، آبی و زرد کرونایی به قوت خود باقی است و تردد از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح ممنوع بوده و متخلفان ۲۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.

سردار حسینی گفت: ماموران گشت پلیس راه و راهور ناجا و دوربین‌های هوشمند جاده‌ای تردد غیرمجاز رانندگان را ثبت، اعمال قانون و جریمه خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که اصرار به تردد در جاده‌ها دارند باید از طریق فرمانداری مجوز تردد دریافت کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر