وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

وزرای خارجه ایران و اندونزی دیدار و گفتگو کردند

وزرای خارجه ایران و اندونزی دیدار و گفتگو کردند وزیر خارجه کشورمان در گفتگو با وزیر خارجه اندونزی با یادآوری مسئولیت طالبان در حفظ امنیت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در برابر اقدامات تروریستی، اهمیت تشکیل دولت فراگیر در افغانستان را مورد تاکید قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 21
کد خبر: ۱۰۶۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه امروز در تماس تلفنی با خانم رتنو مرسودی وزیر امور خارجه اندونزی، آخرین تحولات روابط دوجانبه و موضوعات مورد علاقه منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله افغانستان را مورد تبادل نظر قرار داد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به شرایط جاری در افغانستان و دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در این زمینه، اقدامات تروریستی اخیر و هدفمند داعش در این کشور را محکوم و با یادآوری مسئولیت طالبان در حفظ امنیت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در برابر اقدامات تروریستی، اهمیت تشکیل دولت فراگیر در افغانستان را مورد تاکید قرار داد.

 

امیرعبداللهیان توجه به پناهندگان افغانستانی در کشورهای همسایه و بویژه جمهوری اسلامی ایران را مسئولیت جامعه جهانی دانست.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با یادآوری توافقات طرفین در ملاقات اخیر در نیویورک، تلاش برای توسعه و تقویت هرچه بیشتر روابط دو کشور را اعلام کرد.

 

رتنو مرسودی وزیر امور خارجه اندونزی نیز در این گفتگوی تلفنی بر حفظ حقوق بشر و بویژه حقوق زنان تاکید و رسیدگی به امور پناهندگان افغانستانی را مسئولیت انسانی دانست که نیازمند توجه ویژه جامعه جهانی است.

 

وزیر امور خارجه اندونزی ضمن دعوت از همتای ایرانی برای سفر به جاکارتا، از توسعه همه‌جانبه روابط دو کشور استقبال نمود و اظهار داشت در این ارتباط توصیه های لازم به دستگاه های دولتی به عمل آمده است تا توافقات و پروژه های تعریف شده فی ما بین با سرعت مناسب اجرایی و یا نهایی شوند.

 

امیرعبداللهیان در این تماس تلفنی همتای خود را در جریان گفتگوهای اخیر هسته‌ای قرار داد./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار