عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

کاهش قیمت گوشت قرمز به زیر ۹۰ هزار تومان در تهران

قیمت گوشت قرمز در روز‌های اخیر کاهش محسوسی داشته است به طوری که بر اساس مشاهدات میدانی هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی تا ۸۹.۵ هزار تومان در تهران کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 22
کد خبر: ۱۰۶۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت گوشت قرمز در هفته‌های اخیر روند کاهشی داشته است، اما بر اساس مشاهدات میدانی در روز‌های اخیر قیمت این محصول کاهش بیشتری را تجربه کرده است.

هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی نر تا ۸۹.۵ هزار تومان در تهران کاهش یافته است هرچند این محصول با قیمت‌های مختلفی به فروش میرسد و در مغازه‌های دیگر ۱۰۳ هزار تومان و ۱۱۰ هزار تومان نیز به فروش میرسد؛ هر کیلوگرم گوشت گوسفندی بره نیز با قیمت‌های نظیر ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

قیمت‌های یاد شده بر اساس مشاهدات میدانی در بلوار کوهسار شهران و خیابان کارگر شمالی تهران است و ممکن است برخی از فروشگاه‌ها هنوز حاضر به کاهش قیمت‌های خود نباشند.

درحالی که قیمت گوشت در روز‌های اخیر کاهش محسوسی داشته است این محصول در ماه‌های گذشته تا ۱۴۰ هزار تومان نیز به فروش می‌رسید.



بنابرین گزارش میزان کشتار دام در ماه‌های اخیر افزایش زیادی داشته است که این امر در کاهش قیمت گوشت قرمز نقش به سزایی دارد و در واقع عرضه زیاد شده است.

به دلیل خشکسالی و کاهش وجود علوفه طبیعی در مراتع و از طرفی مشکلات تامین نهاده‌های دامی، دامداران مشکلات جدی برای تامین خوراک دام‌های خود داشتند. دولت سیزدهم در تلاش است تا به موقع نهاده‌های دامی مورد نیاز دامداران را تامین کند./تسنیم

ارسال نظر