محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

جزئیات نشست کمسیون اقتصادی مجلس با محسن رضایی

جزئیات نشست کمسیون اقتصادی مجلس با محسن رضایی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از حضور معاون اقتصادی دولت در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 31
کد خبر: ۱۰۷۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه امروز کمیسیون اقتصادی گفت: این جلسه با حضور محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور تشکیل شد و در آن بر استمرار این جلسات تاکید شد.معاونت اقتصادی یکی از ارکان مهم اقتصادی دولت بوده به همین دلیل مقرر شد جلسات با کمیسیون اقتصادی ادامه‌دار باشد.

 

وی افزود: در این نشست ابتدا نمایندگان نظرات خود را بیان کرده و سپس اولویت های اقتصادی دولت و چشم انداز آن برای حل مشکلات معیشتی مردم مطرح شد. از جمله مسائل مطرح شده نبود الگو برای توسعه اقتصادی، مشکل پروژه‌های عمرانی چرا که تاکنون 8 ماه از ابتدای سال گذشته اما اعتبارات عمرانی تخصیص پیدا نکرده است، همچنین واردات خودرو و مسائل مرتبط با آن از موضوعات مطرح شده در جلسه امروز بود.

 

مرحبا افزود: آقای رضایی ضمن تاکید بر تداوم جلسات با کمیسیون اقتصادی عنوان کرد که امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند انسجام هستیم. دولت در محورهای مختلف از جمله حل مشکل تورم، کنترل و تنظیم بازار و نحوه مدیریت اقتصاد کشور برنامه داشته و قرار است از روزمرگی خارج شویم. وجود نقدینگی، مسائل حوزه انرژی، کسری بودجه، نظام بانکی نیز از جمله محورهایی بوده که دولت در حال بررسی و برنامه ریزی برای آنها بوده تا مشکلات موجود برطرف شود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت که گزینه های حقوقدان شورای نگهبان در کمیسیون نظرات خود را بیان کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار