واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد سد کرج تقریبا از آب خالی شد! کالابرگ الکترونیکی مددجویان شارژ شد | با این کددستوری استعلام کنید فعالیت معدن و کارخانه آسفالت تخت جمشید متوقف می‌شود ترامپ مجوز فعالیت شرکت نفت شورون در ونزوئلا را لغو کرد
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی :

با گرانفروشی در بازار مسکن و خودرو به شدت برخورد می کنیم

معاون وزیر دادگستری با بیان اینکه سازمان تعزیرات در طول سال گذشته و جاری به شکایات مردم و توقعات آنها رسیدگی کرده است گفت: با گرانفروشی در بازار مسکن و خودرو به شدت برخورد می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 10
کد خبر: ۱۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه این سازمان بنا به شکایات مردم به موضوع ورود کرده و رسیدگی می‌کند گفت: برخی از موضوعات حوزه خودرو و مسکن مانند تبیین قیمت‌ها و... به مداخله سایر وزارتخانه‌ها نیاز دارد که این مسائل در کمیسیون‌ها و دستگاهای مختلف در حال بررسی است.



 جمال انصاری رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره گرانی‌های افسار گسیخته در بازار خودرو و مسکن، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی، ماموریتی برای ساماندهی بازار مسکن ندارد اما اگر مردم به دلیل گران فروشی املاک یا بالا بودن کرایه‌ها به این سازمان شکایت کنند ما به صورت مصداقی ورود می‌کنیم.

 

معاون وزیر دادگستری با بیان اینکه سازمان تعزیرات در طول سال گذشته و جاری به شکایات مردم و توقعات آنها رسیدگی کرده است، افزود: درباره مشکلات موجود در بازار خودرو نیز ما براساس اظهارات و شکایات مردم ورود کرده و به موضوع رسیدگی می‌کنیم، شکایت‌های مربوط به شرکت‌های خودروسازی و شرکت‌های واردکننده خودرو در سال گذشته نسبت به سال 96 حدود 7 برابر افزایش پیدا کرد مثلا اگر در سال 96، 800 شکایت در حوزه خودرو به سازمان تعزیرات حکومتی واصل شد این تعداد در سال 97 به 7 هزار شکایت‌ افزایش پیدا کرد که این موضوع بیانگر عزم سازمان در برخود با تخلفات و رسیدگی به شکایات افراد ذی حق و خریدار خودرو است.

 

انصاری با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی بنا به شکایات مردم به موضوع ورود کرده و رسیدگی می‌کند، اظهار کرد: برخی از موضوعات حوزه خودرو و مسکن مانند تبیین قیمت‌ها و... به مداخله سایر وزارتخانه‌ها نیاز دارد که این مسائل در کمیسیون‌ها و دستگاهای مختلف در حال بررسی است.

 

وی با بیان اینکه اگر در حوزه خودرو و مسکن به دلیل گران فروشی، عدم انجام تعهد فروش و ... شکایتی به سازمان تعزیرات برسد، این سازمان با متخلفان برخورد شدیدی می‌کند، ادامه داد: سازمان تعزیرات نمی تواند بر بازار نظارت کند و باید بنا بر شکایات به موضوع ورود کند.

 

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه گستردگی فعالیت سازمان تحت امرش در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: سازمان تعزیرات رسالت سازمان یافته ای برای ساماندهی بازار ندارد و بنا به شکایات افراد ورود می کند.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده