جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

خبر جدید درباره کارت سوخت و بنزین سهمیه ای

پس از سهمیه‌بندی شدن بنزین، زمزمه‌ تغییراتی جدید در کارت سوخت از مجلس به گوش می‌رسد. حالا خبر جدید کارت سوخت حذف آن است یا تغییر فرم آن؟
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ زمزمه‌های تغییر مدل کارت سوخت مدت‌هاست در مجلس شنیده می‌شود. از سال ۹۸ که بنزین دوباره دو نرخی و سهمیه‌بندی شد، تا به امروز مجلس طرح‌های متفاوتی برای تغییر کارت سوخت ارایه داده است.

 

فریدون عباسی‌دوانی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، خبر جدیدی درباره کارت سوخت به خبرنگار تجارت‌نیوز می‌دهد. عباسی‌دوانی می‌گوید: امیدواریم بتوانیم سیستمی طراحی کنیم که در آن همه کارت‌های شهروندان، یک‌جا، در یک کارت هوشمند جمع شود.

 

کارت ملی، همان کارت سوخت جدید است؟‌
نماینده مردم کازرون و کوهچنار، درباره جزییات خبر جدید کارت سوخت می‌گوید: ابتدا باید مشخص کنیم که قرار است یارانه را چگونه به افراد دهیم.

 

طرح وان یا تجمیع همه کارت‌ها در یک کارت ملی، اولین بار نیست که مطرح شده است. برخی از نمایندگان معتقد بودند که اختصاص سهمیه بنزین تنها به رانندگان عادلانه نیست و مجلس مدت‌ها پیش هم قصد داشت به هر کد ملی سهمیه بنزین اختصاص دهد.

 

عباسی‌دوانی اظهار می‌کند: کد ملی، رمز و کارت ملی هر شهروند یکی است و شاید حتی نیاز به کارت فیزیکی نباشد و بتوان کارت مجازی به مردم داد.

 

البته او به مشکل تامین امنیت چنین طرحی اشاره می‌کند: اجرای این برنامه کمی سخت است زیرا نیاز به تجهیزات و سیستمی داریم که در آن اختلالی ایجاد نشود یا هک نشود.

 

او خبر جدید درباره کارت سوخت را این گونه توجیه می‌کند: کارت‌هایی که اکنون مردم از آن استفاده می‌کنند، قابل خرید و فروش هستند و ممکن است باعث سواستفاده کردن از اقشار کم‌سواد و کم‌درآمد شود./تجارت نیوز

ارسال نظر