عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اقدام عجیب سرمربی پرسپولیس

پرسپولیس مدافع عنوان قهرمانی یکی از تلخ‌ترین شکست‌های خود را برای بار دوم در اراک تجربه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر شاگردان یحیی گل محمدی در دیدار مقابل یاران رسول خطیبی دو نیمه ضعیف و عجیب و غریب داشتند.

اگر در دیدار برابر فولاد خوزستان و نساجی مازندران، پرسپولیسی‌ها پس از نمایش معمولی در نیمه اول در نیمه دوم به خود آمده و در قالب یک تیم قهرمان فرو رفتند در اراک اما در هر دو نیمه نومید کننده ظاهر شدند.

یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس نیز در نشست خبری پس از این شکست گفت: اول به تیم آلومینیوم تبریک می‌گویم. فکر می‌کنم این تیم برای بردن تیم شایسته‌ای بود. ما تیمی نبودیم که امروز حتی مساوی هم بگیریم. حریف خیلی بهتر از ما بازی کرد و جنگید. از موقعیت‌ها هم خوب استفاده کرد و به آن‌ها تبریک می‌گویم. از آن طرف هم ما شرمنده مردم و هواداران شدیم. ما بازی خوبی ارائه نکردیم.

با این وجود شنیدیم سرمربی پرسپولیس در رختکن تیمش پس از پایان مسابقه واکنش خاصی نشان نداده است.

یحیی گل محمدی که حالا مربی با تجربه ای محسوب می شود به جای داد و فریاد ترجیح داده سکوت کند و هیچ حرفی به شاگردانش نزند بلکه بازیکنان پرسپولیس شرمنده شده و به خودشان بیایند.

شاید هر مربی دیگری به جای یحیی گل محمدی بود پس از باخت تلخ در اراک واکنش دیگری نشان می داد اما به نظر می رسد سرمربی پرسپولیس برنامه دیگری برای به خود آوردن شاگردانش در سر داشته باشد.

البته گل محمدی معتقد است بازیکنانش به دلیل مشکلات مالی و بلاتکلیفی باشگاه شرایط مناسبی ندارند و به همین خاطر هم شاید خیلی از آنها انتقاد نمی کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار