وی افزود: دولت اعلام کرد اگر اعتبار مورد نیاز رتبهبندی بیشتر از این مقدار باشد نمیتواند آن را بپذیرید و درخواست دولت بازگشت به لایحه اصلی رتبهبندی بود یعنی همان لایحهای که دولت قبل تدوین کرد و آنچه روز گذشته در کمیسیون آموزش مجلس نهایی شد، مشابه لایحه است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه در جلسه کمیسیون، تطبیق حقوق معلمان با استادیاران دانشگاهها را مطرح کردم و بیش از یک ساعت بحث شد، گفت: اعلام کردم، رتبه معلمان در ضرایب مختلف با استادیاران دانشگاهها تطبیق داده شود اما رأی نیاورد، بحث رئیس کمیسیون این بود که اصل 75 شده و شورای نگهبان آن را رد میکند.
ویسکرمی ادامه داد: ماده 7 لایحه رتبهبندی که ابهام بین مدرک و رتبه را داشت، اصلاح شد و معلمان در رتبههای یک تا پنج قرار گرفته و ارتباط با دانشگاهها را حذف کردند. برابر نظر اعضای کمیسیون برای معلمان با رتبه آموزشیار معلم 25 درصد، مربی معلم 45 درصد، استادیار معلم 60 درصد، دانشیار معلم 70 درصد و استاد معلم 75 درصد به مجموع حقوق فعلی آنها اضافه میشود.
وی گفت: توقف در رتبهها برای نخبگان به جای 5 سال، 3 سال و برای معلمان شاغل در مناطق محروم، مرزی و عشایری 4 سال خواهد بود، همچنین حقوق معلمان نباید از 80 درصد حداقل حقوق آموزشیاران دانشگاهها کمتر باشد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: دولت درآمد لازم برای اجرای رتبهبندی مشابه دانشگاهیان را ندارد و دیوان محاسبات اعلام کرده است منبع مالی که در بودجه در نظر گرفته شده است 400 میلیارد تومان درآمد داشته و 20 دستگاه به آن وصل هستند که فقط پاداش پایان خدمت 15 هزار میلیارد تومان نیاز دارد. بنابراین دولت فعلاً 25 هزار میلیارد تومان را پذیرفته که برای 6 ماه امسال حدود 12.5 هزار میلیارد تومان می شود. /تسنیم
عزیز دلم اگر 25 هزار میلیارد برای یک سال است چرا نصفش رو می خورید باید از فروردین محاسبه کنید چون می فرمایید برای یک سال 25 هزار میلیارد آنوقت شش ماهش را می دهید این دیگر چه حقه ایست