خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

صادرات ایران به 142 کشور دنیا در 7ماه

صادرات ایران به 142 کشور دنیا در 7ماه سخنگوی گمرک گفت: ایران در هفت ماه امسال به 142 کشور دنیا کالا صادر کرده و از 110 کشور نیز کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر سید روح اله لطیفی سخنگوی گمرک اظهار داشت: کشورمان از ابتدای سال 1400 تا پایان مهرماه، حدود 99 میلیون تن کالا به ارزش تقریبی 55 میلیارد دلار را با کشورهای جهان تبادل کرده است. 

وی افزود: در این مدت 142 کشور به صورت مستقیم کالای ایرانی را خریداری کردند و 110کشور نیز فروشنده کالا به ایران بودند. 

لطیفی در مورد مقاصد صادراتی کالاهای  ایرانی گفت: 75.2 میلیون تن کالا  به ارزش 27 میلیارد و 74میلیون دلار در هفت ماه گذشته صادر شده که چین با هفت میلیارد و 689 میلیون دلار، عراق با پنج میلیارد و 483 میلیون دلار، ترکیه با سه میلیارد و 397 میلیون دلار، امارات با دو میلیارد و 590 میلیون دلار و افغانستان با یک میلیارد و 126 میلیون دلار پنج مقصد اول صادرات کالای ایرانی بودند. 

وی افزود: کشورهای سوازیلند با هزار و 800 دلار، کومور با پنج هزار و 932 دلار، گواتمالا با 6 هزار و 264 دلار، اکوادور با 6 هزار و 534 دلار، انگولا با 6 هزار و 628 دلار، هندوراس با 6هزار و 800 دلار، نیکاراگوئه با هفت هزار و 667 دلار و لائوس با 9 هزار و 800 دلار، هشت کشوری هستند که کمترین خرید را از ایران داشتند. 

لطیفی در باره واردات کشور در هفت ماه سال 1400گفت: در این مدت 23 میلیون و 505 هزار تن کالا به ارزش 27 میلیارد و 739 میلیون دلار از گمرکات اجرایی ترخیص شد که امارات با هشت میلیارد و 596 میلیون دلار، چین با 6 میلیارد و 107 میلیون دلار، ترکیه با دو میلیارد و 861 میلیون دلار، آلمان با یک میلیارد و 39 میلیون دلار و سوئیس با یک میلیارد و 35 میلیون دلار، پنج کشور اول فروش کالای مورد نیاز کشور در هفت ماه نخست سال بودند. 

وی افزود: کشورهای ترینیدادو توباگو با چهار هزار و 976 دلار، لتونی با 16 هزار و 574 دلار، ایسلند با 16 هزار و 879 دلار، کامرون با 25 هزار و 951 دلار، سرزمین های جنوبی فرانسه با 67 هزار و 754 دلار، شیلی با 83 هزار و 749 دلار و کاستاریکا با 86 هزار و 596 دلار به ترتیب کمترین میزان فروش کالای مورد نیاز را به کشورمان داشتند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار