ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه خوزستان همچنان روی خط گرما؛ ثبت دمای ۴۵ درجه در شوش زمان و ساعت خورشید گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت صلیب سرخ جهانی و UN برای آزادگان چه بود؟ این زن ریاضیدان تاریخ را تغییر داد + عکس هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید

واکنش پلیس به حرکات پر خطر یک موتور سوار در پایتخت

سردار محمد حسین حمیدی رییس پلیس راهور پایتخت در خصوص ویدئو‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر حرکات پرخطر یک موتور سوار واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمد حسین حمیدی رییس پلیس راهور پایتخت در خصوص ویدئو‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی که نشان از حرکات مخاطره آمیز و رفتار‌های پر خطر موتورسواران و رانندگان است واکنش نشان داد.

رییس پلیس راهور پایتخت گفت: نه تنها دوربین‌های نظارتی پلیس و همکاران من در سطح معابر بزرگراهی، بلکه تیم فضای مجازی پلیس راهور در طول شبانه روز رفتار‌های پر خطر رانندگان و موتورسواران را که با حرکات نمایشی به دنبال جذب فالور در فضای مجازی هستند را رصد و ضمن فراخوان آن‌ها با اعمال قانون، توقیف و اخذ تعهد و در صورت نیاز به مراجع قضایی نیز معرفی می‌نماید.

سردار حمیدی به موتورسیکلت سوارانی که مانند ویدئوی منتشر شده اخیر دنبال تخلیه هیجان و انجام حرکات آکروباتیک در بزرگراه هستند توصیه کرد که اولا خود شان را دست مایه شبکه‌های اجتماعی قرار ندهند چرا که پلاک موتورسیکلت آن‌ها توسط دوربین‌های نظارتی پلیس رصد می‌شود و ثانیا در صورت نیاز به این نوع از حرکات برای نمایش توانمندی و خلاقیت شان به پیست‌های موتورسواری و مراکز مجاز مراجعه نمایند.

ضمنا اگر متخلفان برای جان و مال خود ارزش قائل نیستند، جان و مال مردم برای پلیس اهمیت دارد و پلیس با تمام ظرفیت با این تخلفات برخورد می‌نماید.

قابل ذکر است ویدئو منتشر شده چند روز پیش از یک موتورسوار در بزرگراه امام علی (ع) نیز توسط دوربین‌های نظارتی و رصد فضای مجازی پلیس راهور تهران بزرگ رصد و ضبط گردید و اقدامات مقتضی جهت برخورد قانونی با راکب موتورسوار متخلف صورت گرفته است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار