عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نخست وزیر هند: امیدوارم هرچه زودتر با آیت الله رئیسی دیدار کنم

نخست‌وزیر هند در دیدار علی شمخانی نسبت به دیدار با آیت‌الله رئیسی در آینده نزدیک ابراز امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که برای شرکت در سومین نشست گفت‌وگوی امنیت منطقه‌ای به دهلی‌نو سفر کرده است، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) با «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند دیدار و گفتگو کرد.

شمخانی در این دیدار که با حضور دسته‌جمعی روسای هیأت‌های حاضر در نشست دهلی انجام شد، گفت: این اجلاس که به ابتکار ایران بوده به شکل موفقیت‌آمیزی تداوم یافته است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به لزوم تحقق اهداف رهبران دو کشور ایران و هند در روابط دوجانبه بر اهمیت چابهار در روابط منطقه‌ای و مسیر ترانزیتی شمال-جنوب تأکید کرد.
شمخانی با بیان این‌که واقعیت میدانی افغانستان بعد از ۲۰ سال اشغال به دست آمریکا تصویری کاملاً تلخ و سیاه است و مصایب مردم افغانستان، اوضاع منطقه را پیچیده کرده، بر لزوم حل و فصل این مسئله در چارچوب نشست امنیت منطقه‌ای تاکید کرد.
مودی نخست‌وزیر هند نیز در این دیدار، ضمن تشکر از حضور هیأت‌ها در شرایط کرونایی، با ابراز نگرانی از اوضاع افغانستان بر کار دسته‌جمعی و همفکری در این رابطه تأکید کرد.
وی تروریسم را درد مشترک همه منطقه عنوان و ابراز امیدواری کرد تا هر چه زودتر با آیت‌الله رئیسی دیدار کند.

سومین نشست گفت‌وگوی امنیت منطقه‌ای امروز (چهارشنبه) در دهلی نو برگزار شد.

علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست شرکت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در سومین نشست گفت‌وگوی امنیت منطقه‌ای در هند، با بیان این‌که آمریکا حتی در موضوع صلح در افغانستان نیز فریبکارانه رفتار کرد، گفت: آمریکا با وجود تظاهر به ایجاد صلح در افغانستان، هیچ برنامه‌ای نداشت و تنها هدفش رهایی از مهلکه خودساخته بود.

در این نشست همچنین نمایندگان روسیه، هندوستان، قزاقستان، ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان و قرقیزستان شرکت کردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده