پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

حادثه در مسیر احداث تونل خط ۶ مترو در ری

در جریان حفاری، بخشی از تونل مترو در حال احداث خط ۶ در محوطه تاریخی و قدیمی ری ریزش کرد .
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر در جریان حفاری مترو در محدوده مرکزی شهرری و حین عملیات پروژه خط 6 مترو عصر امروز بخشی از تونل دچار ریزش شد. از آنجا که این منطقه دارای بافت تاریخی بوده و در نزدیکی آثار تاریخی ارزشمندی همچون ابن بابویه و برج طغرل قرار گرفته این حادثه از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار است.

جعفر شربیانی در ری با اشاره به ریزش بخشی از تونل مترو اظهار داشت: پس از بروز حادثه در محل حاضر شده و از محدوده ریزش بازدید کرده و آنچه که قابل رؤیت است ریزش جزئی بوده و در ارتفاع کمی رخ داده است.

وی افزود: یکی از کارگران در حین عملیات حفاری در اثر ریزش از ناحیه پا آسیب دیده که بلافاصله به بیمارستان منتقل شده است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان ری در ادامه گفت: شهرری در بسیاری از مناطق بافت تاریخی و باستانی دارد اما در محل مذکور علت ریزش مربوط به مجاورت با آثار و ابنیه تاریخی نیست.

همچنین بر اساس اطلاعیه صادر شده توسط محمد باقر فرهند روابط عمومی شهرداری منطقه 20، عصر امروز در محل تونل عبوری ایستگاه شهید غیوری (A6-2) بر اثر ریزش لنز ماسه‌ای، به وسعت حدودی نیم متر از خاک ریزش کرده است.

در این اطلاعیه آمده است یکی از همکاران خدوم مترو از ناحیه پا مصدوم و دچار شکستگی شد که به فوریت توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل و هم اکنون اجرای شاتکریت جهت استحکام تونل در حال انجام است.

در پایان این اطلاعیه آمده است که شرایط از وضع بحرانی خارج شده و محل ایمن سازی شده و همکاران مترو در حال انجام وظایف خود هستند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار