عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

سفر قریب الوقوع وزیر خارجه ترکیه به ایران

رسانه‌های لبنانی خبر دادند که وزیر امور خارجه ترکیه هفته آینده پس از سفر به تهران وارد بیروت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 12
کد خبر: ۱۰۹۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع لبنانی گزارش دادند که «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه هفته آینده به ایران سفر خواهد کرد.

روزنامه «الجمهوریه»، صبح امروز (جمعه)، در این خصوص خبر داد که وزیر امور خارجه ترکیه روز سه‌شنبه آتی پس از سفر به ایران وارد بیروت خواهد شد.

با این حال، به اینکه این مقام ترکیه‌ای در ایران با چه کسانی دیدار خواهد کرد و با چه هدفی وارد تهران خواهد شد، اشاره‌ای نشده است.

این روزنامه لبنانی اضافه کرد که مولود چاووش اوغلو پس از ورود به بیروت با بسیاری از مقامات عالی‌رتبه لبنان دیدار خواهد کرد تا بار دیگر بر حمایت ترکیه از دولت این کشور تأکید کند.

طبق این گزارش، وزیر امور خارجه ترکیه همچنین از طرف «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور این کشور از «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر لبنان مجددا خواهد خواست که به آنکارا سفر کند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که در پی ابتلای «حسین امیر عبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، مولود چاووش اوغلو، شانزدهم ماه جاری، در تماسی تلفنی جویای حال همتای ایرانی خود شد و برای او شفای عاجل مسألت کرد.

در برخی از گزارش‌ها، اشاره بود که وزیر امور خارجه ایران ضمن تشکر از تماس همتای ترکیه‌ای خود، ابراز امیدواری کرده است که در آینده نزدیک بتواند از او در تهران میزبانی کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار